Renkli parti

Range Rover Evoque için geçtiğimiz hafta City Shaper’ların da katılımıyla SuAda’da düzenlenen partiye moda, iş ve sanat dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Haberin Devamı

Adaya teknelerle taşınan ve vinçler yardımıyla çıkartılan iki farklı versiyondaki araçlar görsel şovlar ve hareketli müzik eşliğinde davetlilere tanıtıldı. Geceye Borusan Holding yöneticilerinin, Borusan Otomotiv İcra Kurulu üyelerinin ve Borusan Otomotiv Marka Elçisi Yonca Ebuzziya’nın yanı sıra Hilal Kosif, Hasan Kosif, Simay Bülbül, Umut Eker, Okan Fenercioğlu ve Ebru Akel gibi isimler de renk kattı.

Bizi çekmeyin

Günay restoranın eski sahibi Günay Tuncel, 2009’da boşandığı Ahu Erbaylar ile önceki akşam Kuruçeşme Arena’daki Erol Evgin konserindeydi. Tuncel flaşların patlamasıyla sinirlendi. Fotoğraflarının çekilmesini istemeyen Tuncel, “Lütfen o fotoğrafları silin” dedi.

Ürün tanıtımı

Ebru Akel, L’oreal Sublime Mousse’in yeni saç boyası ürün tanıtımında basın mensuplarının karşısına çıktı. İstanbul Modern’deki toplantıda konuşan Akel, “Hayatımda her gün yüzümü güldüren biri var ve çok mutluyum” dedi.

Sahnede 41 yıl

Haberin Devamı

Müzik kariyerinde 41 yılı geride bırakan Erol Evgin, önceki akşam Kuruçeşme Arena’da 6 bini aşkın seyircinin karşısına çıktı. Anılar, şakalar ve şarkıların iç içe geçtiği konserde Evgin, “Benim siyaset ile hiçbir alakam yok. Fakat eğer olsaydı ‘Kadın Partisi’ kurardım. İnanın iktidar olurduk ve sonra da beni kovarlardı” dedi. Evgin torunları için yazdığı “Göz Bebeğim” şarkısını seslendirirken gözleri doldu. Konseri izleyenler arasında Erol Köse, Hıncal Uluç, Banu Zorlu, Seval Birinci, İpek Tanrıyar, Sinan Özen gibi ünlü isimler de vardı.

Kebap yedi

Grammy ödüllü Gloria Gaynor, Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası eşliğinde Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde vereceği konser için önceki gün İstanbul’a geldi. Ayağının tozuyla İstanbul turuna çıkan ünlü sanatçı Kuruçeşme Sortie’de akşam yemeği yedi. Gaynor’ı Sortie’de Ahmet San ağırladı.

Sarıyer’de şenlik

Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen 2011 Ramazan Etkinlikleri, bu akşam Ali-Aysun Kocatepe çiftinin konseriyle başlıyor. Çift, İstinye Eski Tersane Alanı’nda yapılacak konserde eskimeyen şarkılarını seslendirecek.

Berdan ailesi

Haberin Devamı

Bodrum tatilini bitiren Deniz Berdan, önceki gün kızı Begüm ve oğlu Can ile birlikte İstinyepark’ta objektife takıldı. Berdan’ın objektifi sevmeyen kızı Begüm kafasını başka yöne çevirmeyi tercih ederken, Deniz Berdan da soruları yanıtsız bıraktı.

Yazarın Tüm Yazıları