Reklam filmi

BU yönetimi anlamıyorum. Kimi ud çalıyor, kimi klarnet. Kimi hüzzam yapıyor, kimi nihavend.

Kurban mı seçtiniz Hagi’yi? Biri, Hagi devamlı bizde diyor, biri, iki aylık diyor. Schafer geliyor, tribünde not tutuyor. Nedir bu? Bu komedi hiçbir ülkede yok. Bizi kandırabilirsiniz, ama milleti kandıramazsınız. Kimin ne dediği belli değil.

Hagi kenarda öyle bir heyecanlı ki, oynamak için habire topu kovalıyor. Her şeye itiraz ediyor. Sahaya giremiyor, giremez de. Ricky Martin sahnede şov yapıyor. Bizim Ersen Martin de daha önce Beşiktaş’ta oynadı, şimdi Denizlispor’la sahada şov yapıyor. Necati de ona ‘Ben de varım’ diye nispet yapıyor.

Kementi attı

Sahadaki oyuncular reklam filmi çeviriyorlar sanki. Ronaldo, Figo, Roberto Carlos, Ronaldinho’nun oynadığı film gibi. Herkes kendi hünerini göstermeye çalışıyor. İyi ki böyle bir maç seyrettik. Aferin size. Üşüyorduk, ısındık. Hepsi de kendini göstermek için sahnedeydi. Sabri, nedir bu halin? Daha bir sene dolmadan kral gibisin sahada. Ona itiraz ediyorsun, buna itiraz ediyorsun. Sen mi şaşırdın, forma mı şaşırttı seni? Hagi, Bratu’da laubaliliği gördü, bitiriciliği göremedi. Daha sonra Petre’deki yanlışlıkları hissetti. Kementi onlara attı ve kenara aldı.

Kafalardaki soru

Aslında her iki taraf da fazla hedefleri olmadığı için gösteri maçı yaptı. Güzel de oldu. Goller izledik. Galatasaray’daki bazı futbolcular gelecek sezon için ışık verir miyim dediler. Hasan’ı biraz hırslı gördüm. Uzun zamandır oynamayan kaleci Aykut, bazı hatalar yaptı, ama oynaya oynaya bunları da giderir. Galatasaray artık bir an önce ligin bitmesini istiyor. Çünkü heyecan yok, istek yok. Bunlar olmayınca da ahım şahım futbol ortaya koyamıyor. Uzun zamandır galip gelemeyen Galatasaray, dün 5 maç sonra kazandı. Yanlış anlamayın, öyle ahım şahım futbol oynamadı. Her iki takım da açık futbolu tercih edince, goller de arka arkaya geldi. Galatasaray’ın almak istediği Çağdaş, dün rahat top oynarken, kendine fazla güvendiğinde hata da yaptı.

Şimdi kafalarda yanıt aranan soru şu: Acaba tribündeki adam mı teknik direktör olacak, yoksa sahadaki mi? Bir karar vermek lazım.
Yazarın Tüm Yazıları