Portakal’ın damat adayı

Portakal Sanat ve Müzayede Evi’nin sahibi Rafi Portakal’ın kızı Maya Portakal, bir aydır Gilan Mücevher Evi’nin sahibi Osman Geylan ile flört ediyor.

Genç çift, şimdilik aşklarını gözlerden uzak yaşamak istiyor. Maya Hanım, geçtiğimiz hafta askere giden sevgilisi ile neredeyse her gün telefonda konuşarak hasret gideriyor.

Oyun kazası

Feraye Tanyolaç, önceki gün minik oğlu Kaya’yı da alıp ıstinye Park’a gitti. Bir kafede yemek yiyen anne-oğul daha sonra mağazaları gezdi. Bu sırada Kaya’nın elinin bandajlı olduğu dikkat çekti. Tanyolaç, “Kaya’nın eli iki haftadır bandajlı. Oyun oynarken düşüp, bileğini incitti. Ciddi bir şey yok” diye konuştu.

Ağlatan gala

Orhan Tekeoğlu’nun, “ıfakat: Uçuruma Yürüyen Kadınlar” adlı belgeselinin galası, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapıldı.Sponsorluğunu Ali Ağaoğlu’nun üstlendiği gecede Orhan Tekeoğlu, eşi Nurdan Tümbek Tekeoğlu ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı. Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın da katıldığı galada belgeseli izleyen birçok isim, gözyaşlarına boğuldu.

Atilla Bey dertli

Neslihan Taki ile aşk yaşayan Atilla Donat, şu sıralar biraz dertli... Bunun nedeni ise Taki ile son birkaç haftadır aralarının limoni olması... Atilla Bey, önceki gece bir davette Hale Dicleli ile bir araya geldi. Eski dostunu bulmuşken, sıkıntısını da dile getirdi. Dicleli’ye “Neslihan’ın gönlünü nasıl alırım?” diye soran Donat, arkadaşından tavsiyeler aldı...

Nişanlılar alışverişte

7 şubat gecesi Nişantaşı’ndaki Park şamdan’da nişan yüzüklerini takan Emir Tamer ve Mina Somer’e geçtiğimiz gün ıstinye Park’ta rastladım. Yemek yedikten sonra sinemaya giren çift, çıkışta ise kısa bir alışveriş turu yaptı. Emir Bey, Polo Ralph Lauren’den uzun zamandır gardırobuna katmak istediği modelde bir yelek satın aldı.

Baş başa

Kaya oteller zincirinin sahibi Burak Kaya, önceki gün eşi Yasemin Hanım’la ıstinye Park’taydı. Cavit Çağlar’ın kızı Yasemin Çağlar ile geçtiğimiz yıllarda evlenen ve bir çocuk sahibi olan Kaya, o günü eşiyle baş başa geçirdi. Önce Günaydın Steak House’ta yemek yiyen çift, ardından sinemaya girdi.

Parti zamanı

A46 Organizasyon, ses getirecek yeni bir parti hazırlığında... şirket, 26 şubat gecesi Esma Sultan Yalısı’nda görkemli bir parti organize etmek için kolları sıvadı. ıstanbul sosyal hayatının ünlü isimleri ve seçkin simalar için birbirinden renkli şovlar hazırlandı. Ortaklardan Tuvana Büyükçınar gecenin sürprizinin ise Oscar törenlerinin vazgeçilmez DJ’lerinden Ravi Drums olacağını söyledi. Oscar ödüllü “Slumdog Millionaire” filminin de müzik yapımcıları arasında yer alan Ravi, DJ performansı ve perküsyon şovu ile davetlilere keyifli bir gece yaşatacak.

Güneş gözlüğü aldı

Arzu Sabancı da geçtiğimiz gün ıstinye Park’taydı. Bottega Veneta adlı mağazaya giren Arzu Hanım, buradan güneş gözlüğü satın aldı. Mağaza yetkilileri, Sabancı’nın bu gözlüğü bir hafta önce sipariş verdiğini belirtti.

Deşarj oldu

Tuba Peksayar ve arkadaşı Işıl Sarraf, kurdukları şirketle danışmanlık, halkla ilişkiler ve organizasyon alanında kısa sürede adlarından söz ettirmeyi başardı. Önceki gece bir fırsat yaratıp dışarı çıkan Peksayar, arkadaşları Jale-Ercan Usal çiftiyle Kuruçeşme’deki El Beso adlı bara gitti. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Tuba Hanım, “Haftaya deşarj olmuş bir şekilde başlayacağım” diye konuştu.

Sevgilim değil dostum

Esin Maraşlıoğlu ’na geçtiğimiz hafta Ortaköy’de rastladım. Anjelique’de dostlarıyla eğleniyordu. Gecenin sonunda arkadaşı Hasan Dağcı onu Baltalimanı’ndaki evine bıraktı. Maraşlıoğlu, ünlü işadamı için “Sevgilim değil, çok iyi dostuz” dedi.

Maki’ye Mustafa Toner imzası

Bodrum-Türkbükü’ndeki Maki’nin sahibi Melek Manisalı, geçen yaz Avusturya Lisesi’nden sınıf arkadaşı Ayşegül Dinçkök ile ortak olmuştu. ıkili, bu yaz için işletmeyi Zafer Tarlan’a emanet etti. Türkbükü’ndeki Ship a Hoy’un sahibi Tarlan ve ortağı Cemal Yarar, otelin çehresini değiştirmesi için ünlü mimar Mustafa Toner ile anlaştı.
Yazarın Tüm Yazıları