Patronlar balık avladı

Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, iş dünyasının patronlarını bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Avcılığa olan merakıyla tanınan ve dünyanın birçok yerinde avlanan Boyner Holding’in patronu Cem Boyner, geçtiğimiz hafta sonu Yunanistan, İspanya gibi dünyanın dört bir yanından gelen balıkçılarla birlikte Alaçatı’da balık avladı.
4-7 Ekim günleri arasında düzenlenen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’nda Boyner’in yanı sıra Mustafa Taviloğlu, Berent Akdemir, İsmail Boyner, Mahmut Özgener, Gökhan Çarmıklı, Can Kestelli ve Can Ekşioğlu’nun da aralarında olduğu iş dünyasının ünlü isimleri ile 300’den fazla balıkçı, 70 tekneyle yarıştı.

Boyner ve Taviloğlu en fazla balığı tuttu

Cem Boyner ve Mustafa Taviloğlu’nun yarıştığı Uhuru ekibi “En Fazla Balık” ödülünü kazanırken, June ekibi tarafından yakalanan 36 kiloluk orkinos ‘turnuva tarihindeki en büyük balık’ olarak kayda geçti.
Organizasyonda toplam 8 bin 500 dolar para ödülü dağıtıldı. 2 bin dolarlık büyük ödül yardım derneklerine bağışlandı.
Turnuva, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt’ün ev sahipliği yaptığı, Vodafone Red’in ikinci yaş gününün kutlandığı kapanış partisiyle sona erdi.

Haberin Devamı

Minik mankenler

Marmara Forum, “Forum Fashion Week”in son gününde çocukları podyuma çıkardı. Çocuk modasının tanıtıldığı defilede Burcu Karabacak, Etel Baler, Hülya Kalyoncu ve Azize Akandere’nin çocukları da görev aldı. Etkinlikte ayrıca Ivana Sert’in oğlu Ateş de mankenlik yaptı, babası Yurdal Sert de onu podyumda yürürken görüntüledi.

Hem ağlarım hem giderim

Quality of Magazine’in sahibi olan, uzun yıllar omuz omuza çalıştığım gazeteci arkadaşım Salih Keçeci, önceki gün kızı Eda’yı evlendirdi. Quality of Magazine’de reklam müdürlüğü yapan Eda Hanım, Fanatik gazetesinin İddaa editörü Bozhan Memiş’le hayatını birleştirdi. Gelinin şahitliğini işadamı Yılmaz Ulusoy, damadın şahitliğini ise Selami Bozanoğlu yaptı. Baltalimanı’ndaki Portaxe’da düzenlenen düğün törenine iş, sanat ve medya dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Moda karşıtı parti

Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy’un her salı W Otel’de düzenlediği “Richie Rich” parti serisinin bu akşamki konsepti, ‘anti-fashion’. Partiye katılanlar, moda haftalarında yaşanan şıklık yarışına baş kaldıracak!

Yazarın Tüm Yazıları