Otoriteler haklıymış

OTORİTELER İtalya’yı favori göstermemekte haklıymış. İtalyanların özel maçlardaki düşük performansı Dünya Kupası’ndaki ilk karşılaşmada da devam etti.

Haberin Devamı

Rakibin 100 atağına göğüs geren, kalesini cansiperhane savunan İtalyan defansı mazide kalmış. Kaleye gelen tek etkili top gol oluyor. Torres’in şişirme topunda Alcaraz yükseliyor; Alcaraz dünyanın en iyi stoperlerinden sayılan Cannavaro’nun üzerinden çakıyor kafayı... Buffon’un kaleyi Marchetti bırakmaktan başka yapacak bir şeyi yoktu.
Santa Cruz’a üzüldük
Teknik direktör Gerardo Martino ile birlikte daha atak oynamaya başlayan Paraguaylılar, skoru koruma telaşına girmeseler maçı kazanacaklardı. Golü atan Alcaraz takımın en iyi oyuncusu... Paraguay, defanstaki iyi oyununu ofansta da güzel bir golle süslemeyi başardı. Vera, takımın dinamosu. Torres serbest vuruşları daha etkili kullansa, asist sayıları artacak; şişirme ortası bile gol oldu. Paraguay’ın sembolü Santa Cruz’un ise sonradan oyuna girmesine üzüldük.
İtalya, bu beraberliği kaleci Villar’ın boşa çıkışına borçlu. Etkisiz İtalyan forvetlerinin kapanmış Paraguay defansına karşı beraberlik golünü atması zordu. Bu kadar hareketsiz bir maçta goller ancak duran toplardan olurdu. Paraguay sürpriz yapma fırsatını kaçırdı.

Haberin Devamı

Sürprizlere hazır olun

DÜNYA Kupası’ndaki ilk maçlarda berabere kalan her takım işi zora soktu, mutlak bir galibiyete ihtiyaçları var. Üç puanı cebine koyanların ise kaybetme lüksü mevcut. Gruplar sürprizlere gebe.. Son şampiyonun halini görünce her türlü sürprizi hazırlıklı olalım..

Yazarın Tüm Yazıları