Otopark pazar günleri bedava

City’s Nişantaşı, açıldığı ilk günden beri kaliteli ve farklı hizmet anlayışından ödün vermiyor ve ziyaretçilerine avantaj sağlamaya devam ediyor.

City’s’in otopark ücretinin çok fazla olduğu ilk günden beri konuşuluyordu. 23 Mart Pazar gününden itibaren başlayan uygulama kapsamında, City’s Nişantaşı otoparkı artık pazar günleri ücretsiz.

Yolları ayrıldı

Zincirlikuyu’daki gece kulübü Stage’in işletmecisi Nedim Binler, işinden ayrıldı. Sadece İstanbul değil, Bodrum, Antalya ve Çeşme’nin de gece hayatına yön veren isimlerden biri olan Binler, patronu Atilla Önaç’la anlaşamayarak işinden ayrılmış. Binler ile birlikte Stage’i işleten Altuğ Pakel ise işinin başında kalmış. Binler, Altuğ Bey’e bundan böyle işinde başarılar dilediğini ve her zaman kendisine destek olacağını söyledi.

Mücevher fuarı

İstanbul Jewellery Show 26 - 30 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (CNR Expo) düzenlenecek. Altın firması Jival’in yeni koleksiyonları, yarın ünlü sunucu Pınar Altuğ tarafından tanıtılacak.

Sosyete yalnız bırakmadı

Türk Sanat Müziği Klasikleri adlı yeni bir albüm çıkarma hazırlığında olan Yılmaz Morgül, Günay Restoran’da sahne almaya başladı. Uzun bir aradan sonra İstanbul’da ilk defa sahneye çıkan Morgül, sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı. Ünlü sanatçıyı izlemeye gelenler arasında Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı Başkanı Gündüz Gedikoğlu eşi Sevgi Hanım ve kızları Aslı Başar da vardı. Gedikoğlu ailesine Gül Ergi ve hayat arkadaşı Yücel Mergen de eşlik etti.

Dormen’e büyük jest

Tiyatro dünyamızın duayeni Haldun Dormen’in adı ölümsüzleşiyor... Şişli Belediyesi, Dormen’e büyük bir jest yaparak Feriköy’deki eski İdil Sineması olarak da bilinen tiyatronun adının Haldun Dormen Tiyatrosu olmasına karar verdi. 27 Mart’ta, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de hazır bulunacağı bir törenle Haldun Dormen Tiyatrosu’nun anahtarları ünlü sanatçıya verilecek. Dormen’i bu önemli günde kız kardeşi Güler Yiğit ve onun hayat arkadaşı Halil Değer de yalnız bırakmayacaklar.

Bay ve bayan Demirtaş

Başarılı film dağıtımcısı Pamir Demirtaş’a önceki gece Bebek’teki Lulu’s adlı kafede sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Lulu’s’un sahibi Aslı Saçar tarafından organize edilen gecede Miami’de yaşayan Pamir Bey ve yakın arkadaşları bir araya geldi. Kafeye sevgilisi Seda Gürdoğan’la birlikte gelen Pamir Bey, tüm arkadaşlarını bir arada görünce duygulandı. Aslı Hanım, başrollerini Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin oynadığı "Bay ve Bayan Smith" filminin afişine Pamir Bey ve sevgilisi Seda Hanım’ın fotoğraflarını montajlayarak bir sürpriz yaptı.

Salomanje’de sergi

Resim ve Heykel Müzeleri Derneği yöneticilerinden ressam Güzide İslamoğlu, bugün Nişantaşı Salomanje’de sergi açıyor. İslamoğlu’nun 20’ye yakın eseri saat 18.00’den itibaren Salomanje’de sergilenmeye başlanacak. Serginin açılış kokteyline Resim ve Heykel Müzeleri Derneği Başkanı Leyla Belli, ünlü ressamlar Süleyman Saim Tekcan ve Gönül Nuhoğlu’nun da katılması bekleniyor.

Turnuva başlıyor

Mayadrom Sports Center’ın heyecanla beklenen "Open Squash & Racquetball Turnuvası", 31 Mart-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İstanbul’un en dinamik spor yaşam merkezlerinden biri olan Mayadrom Sports Center’da yedi gün boyunca devam edecek olan turnuva ile sporseverler, keyifli ve heyecanlı dakikalar yaşayacak.

Sporda İstanbul’un yaşam merkezlerinden biri olan Mayadrom Sports Center, modern bir spor merkezi olmanın yanı sıra, değişik alanlarda düzenlediği turnuva ve şampiyonalarla da ilgi odağı. Turnuvaya katılmak isteyenler 28 Mart’a kadar kayıt yaptırabilir.

Bir kendine bir oğluna

Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz ay 650 bin euro değerinde klasik, siyah renkli Bentley marka bir araba aldı. Ağaoğlu, oğlu Alihan’ı da unutmadı. Ünlü işadamı, oğlu için de 450 bin euro değerinde beyaz renkli, üstü açık, spor model bir Bentley aldı. Oğlunun Londra’da okumasını fırsat bilen Ağaoğlu, şu sıralar iki arabayı da kendisi kullanıyor.

Birlikte eğlendiler

Oğlunun babası Ali Ersoy’dan geçtiğimiz yıl boşanan Melis Murathanoğlu, ayrılık sonrasında adının Osman Merzeci ile aşk dedikodularına karışmasına engel olamadı... Melis Hanım’a geçtiğimiz gece Maçka’daki Scotch adlı gece kulübünde rastladım. Arkadaş grubuyla eğleniyordu. Aynı grupta TAV Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın da vardı.
Yazarın Tüm Yazıları