Önce aileye, sonra Facebook’a girdi

Yavuz Yılmaz, ailesiyle tanıştırdığı sevgilisi Neşe Sapmaz’la verdiği pozları Facebook sayfasında paylaştı.

Haberin Devamı

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz, bir süredir sunucu Neşe Sapmaz’la flört ediyor. Yavuz Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yakın bir arkadaşının düğün törenine sevgilisiyle katıldı ve onu ailesiyle tanıştırdı. İlişkisine ailesinden de onay alan Yılmaz, geçtiğimiz günlerde de sevgilisiyle fotoğraflarını Facebook’taki sayfasında paylaştı.

Art Attack’e Türk sunucu

Disney Channel’ın çocukların el becerilerini geliştirmeyi hedefleyen programı “Art Attack”in sunuculuğunu yeni sezonda Can Sipahi yapacak. Kanal, bu değişikliği geçtiğimiz gün Trump Towers Mall’un çocuk katında bir partiyle duyurdu. Partiye ünlü isimler ve çocukları katıldı.

Stil Ödülleri sahiplerini buldu

3. Elle Stil Ödülleri (Elle Style Awards), Esma Sultan Yalısı’ndaki törenle sahiplerini buldu. Ana sponsorluğunu Akmerkez’in üstlendiği, CNN Türk’ün naklen yayınladığı törene iş, sanat ve moda dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra dünyaca ünlü yıldızlar da katıldı. Halkın oylarıyla belirlenen ödüller arasında yer alan “Elle Style İş Kadını” ödülünü Oya Eczacıbaşı, “Elle Style İş Adamı” ödülünü ise Ali Koç aldı. Gece Peroni’nin sponsorluğunda düzenlenen after party’le devam etti.

Haberin Devamı

Ayrı dünyaların insanları

Arzu-Ömer Sabancı çiftinin büyük oğulları Hacı Sabancı’nın manken Özge Ulusoy’la flört ettiğini sağır sultan bile duydu. Buna rağmen sevgililer, yan yana görüntülenmemek için gazetecilerle köşe kapmaca oynuyor. Sevgilileri geçtiğimiz hafta sonu Akaretler’deki W Lounge’da gördüm. İçeride sarmaş dolaş eğlenen sevgililer, dışarıya çıktıklarında ise yine ayrı dünyaların insanları gibi birbirlerinden uzaklaştı...

Şoförü de var özel mi özel

Adı bir süredir Yaşar Sönmez’le anılan Deniz Akkaya, Karaköy’deki ZeldaZonk’ta görün-
tülendi. Akkaya mekândan Sönmez’in kendisine tahsis ettiği öne sürülen özel şoförlü minibüsüyle ayrıldı.

Portofinolu şefler Sunset’te

Barış Tansever’in sahibi olduğu Ulus’taki Sunset, İtalya-Portofino’nun başarılı şefleri Corrado Corti ve Roberto Villa’yı ağırlıyor. İkilinin hazırladığı, İtalya’nın yöresel tatları, bugünden itibaren 14 Aralık’a kadar “A Splendido Sunset Lezzet Günleri” etkinliği kapsamında misafirlere sunulacak.

Haberin Devamı

Rakı haftası başladı

Dünya Rakı Haftası’nın 7’ncisi başladı. Yeni Rakı Yeni Seri sponsorluğunda 15 Aralık’a kadar sürecek etkinlik, İstanbul’da Kumkapı, Samatya ve Kadıköy’de katılımcılara keyifli anlar yaşatacak.

 

Yazarın Tüm Yazıları