Nahide TV yayında

İstanbul gecelerinin popüler mekanı Nahide, canlı yayına başlıyor.

Haberin Devamı

Yarın gece başlayacak Nahide Kabare TV; Zeliha Sunal, Fehmi Dalsaldı ve Nahide şov grubunun yer aldığı interaktif çılgın bir gösteri... En sevdiğiniz diziler, yarışmalar, şarkılar hatta reklamlar Nahide farkıyla sahneye taşınıyor.   

  
Cengiz Karavan-Ayfer Toprak çiftinin sahibi olduğu Toprak Sanat Galerisi, bu yıl altıncısı düzenlenen “İstanbul Lale Festivali” kapsamında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da desteğiyle Metin Asağ’ın “Ottoman Tulip” temalı resim sergisine ev sahipliği yapıyor. x
Ancak ortada ciddi bir sorun var: Ünlü ressam İsmail Acar, Asağ’ı taklitçilikle suçluyor!
Acar, geçtiğimiz gün konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve “Herkes gül, lale, sultan, kaftan, miğfer resmi yapabilir. Bunlar benim tekelimde olan şeyler değil. Ama bunların hepsini bir arada kullanarak resim yapmak ve sergi açmak hiç ahlaki değil” dedi.
Acar, kendisi Toprak Sanat Galerisi’nde 1,5 yıldır sergi açmadığı için Metin Asağ’a böyle bir sergi hazırlattıklarını iddia etti. Asağ ise, “Acar’ın 2004 yılında yaptığını iddia ettiği tablonun aslında bana ait. Photoshop’la imzamın olduğu bölüm kesildiğini ispat edeceğim” dedi.Asağ’ın 55 tablosunun yer aldığı tartışmalı sergi bugün ziyarete açılacak ve 20 Mayıs’a kadar devam edecek.

Haberin Devamı

Genç ressamdan 3. sergi

Ressam Tuncay Deniz’in “Sanat & Geçicilik” sergisi, Galeri Ihlamour’da sanatseverlerle buluşuyor. Fırça darbeleriyle tek figür anlayışına yer verdiği eserlerindeki duygularını, 3. kişisel sergisinde izleyicilerle buluşturan genç sanatçının sergisini 7 Mayıs’a kadar görebilirsiniz.

Bandaja dikkat

Nurettin Hasman ile Osman Akıman geçtiğimiz haftalarda Lucca’da kavga etmişti. Akıman, kendisini yumruklayan Hasman’ın başına bardakla vurmuş, işadamının şakağına dikiş atılmıştı. Önceki akşam, Hasman’a rastladım. Kendisini görüntüleyen habercilere şakağındaki bandaj görünmeyecek şekilde poz veriyordu.

Bodrumlu oluyor

Crema Catering’in sahibi Nalan Aksoy, bu yaz Bodrumlu oluyormuş. Geçtiğimiz hafta sonu arkadaşlarının Tünel’deki Bird’de hazırladığı sürpriz doğum günü partisiyle yeni yaşını kutlayan Aksoy, Yalıkavak’ta Crema’nın bir şubesini açacakmış. İşin başında kendi durmak istediği için de yaz boyunca İstanbul-Bodrum arasında mekik dokuyacakmış.  

Haberin Devamı

Çocuklar Bubble Show’da buluştu

Bubble Show”un galası, Planet Çocuk’un ev sahipliğinde Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı. Planet TV’lerin çocuk kanalı Planet Çocuk’un Bubble Show için düzenlediği galaya iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isim çocukları ile birlikte katıldı. Ebru ?allı, Harun Tan, Sinem Güven, İndhra Taşpınar, Özlem Serter, Sitare Akdilek de galada göze çarpan tanıdık simalar arasındaydı. Fan Yang’ın muhteşem bir görsel şölen sunduğu gösterinin biletleri Biletix’te satışa sunuldu.

Yazarın Tüm Yazıları