Müslüm Baba evine dön

Her şey Teoman’ın "Paramparça" şarkısını söylemesiyle başladı. Müslüm Baba, bir anda Gülhane Parkı’nda Açıkhava’ya transfer oldu.

Ardından Murathan Mungan’ın "Aşk Tesadüfleri Sever" albümü geldi ve Müslüm Baba, apayrı alemlere yelken açtı. Ve en sonunda bir reklam filminde "Bırrrr" dedi ve tüm Türkiye kahkahalara boğuldu. Gürses’in bu şaşırtıcı evriminde en büyük şoku ise, ’jiletçi’ diye anılan hayranları yaşadı. Biraz da onlara kulak verelim. İşte Müslüm hayranlarının kurduğu internet sitelerinden yükselen çığlıklar:

n "Baba, yapma gözünü seveyim. İyice maskara olmayalım. Eskiden Müslümcü denildiğinde insan bir başka oluyordu. Şimdi iyice komedi olduk."

n "Gözünden tanımıyorsun artık dertli insanı Müslüm Baba."

n "Hani bir gün herkesi Müslümcü yapacaktık, hani şarkılarını kuşlara, kurtlara, kelebeklere dinletecektik!"

n "Paramparça dedi ’Sen babasın’ dedik. Rock mock her şey söyledi yine ’Sen babasın dedik’. Ama bu sefer bizi çok güzel bırlattın. Nerede ağır şarkıları dile getiren ve o şarkılardan daha da ağır olan Müslüm Baba..."

Pitbull çocuklar için en ideal köpek

Bunu biz değil, İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nden Prof. Dr. Tamer Dodurka söylüyor. Malum Öykü Serter vakasıyla ulusça Pitbull düşmanı olduk. Ancak Dodurka’nın uzman görüşüne kulak vermekte fayda var. Dodurka, Pitpull’ların çocukların yaptığı can acıtıcı hareketlere en iyi tahammül eden köpek ırkı olduğunu ve süs köpeklerinin ısırma olaylarının Pitbull’lardan daha fazla olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Her köpek bilinçsiz insanların elinde tehlikeli bir hale gelebilir ama böyle insanların elindeki Pitbull ırkı bir köpekse bu hayvanın gücünden dolayı tehlike daha büyüktür." Galiba Pitbull’ların yerine onları ölüm makinesine dönüştürenlerin peşine düşmeliyiz.

n Betül Mardin: "Botoks’a falan inanmıyorum. Ben bunları yaptırmamaya 40 yaşında karar verdim."

(Betül Mardin, 1927 doğumlu, Onun hesabından gidersek, Mardin, botoks uygulamamaya 1967’de karar vermiş. Üşenmedik araştırdık. Efendim, botoks ilk olarak 1977’de şaşılık tedavisinde uygulanmış. Estetik amaçlı botoks ise son 25 yıldır gündemimizde.)

n Prof. Dr. Mehmet Öz: "Sağlıklı yaşam için haftada 4 kez seks yapın."

Prof. Dr. Mustafa Öz: "Yaparım diyen yalan söyler. Evdeki hanımla haftada 4 kez seks yapılmaz. Belki evliliğin ilk yıllarında olur, o kadar. 60 yaşındaki bir erkek, hanımı istediği kadar güzel olsun, 4 defa seks yapamaz. Mehmet 46 yaşında, onun yaşında bile zor."

(Kime inanacağız şimdi? Tıp dünyasının duayeni 82 yaşındaki Mustafa Öz’e mi yoksa dünyaca ünlü oğluna mı?)

n İbrahim Üzülmez: "Kendime baktığımda, Roberto Carlos’tan eksiğim olmadığını görüyorum. Adım İbrahim Carlos olsaydı, Barcelona’nın gündeminde olurdum." (Yürü be İbrahim, kim tutar seni...)

...........DUMURU...........

"İçtiğimiz su kişiliğimizi yansıtıyor"... Bu slogan ABD’de Swarovski kristalleriyle süslü Bling marka suların reklamında kullanılıyor. Suyun fiyatı 55 dolar. Evet, yanlış duymadınız 55 dolar. Tankerle ya da damacanayla da satılmıyor, bildiğiniz 750 mililitrelik şişelerde piyasaya sürülmüş. Kabaca bir hesapla bu suyun yudumu 4 dolara geliyor. Paris Hilton bu sudan içiyormuş... Sudan marka yaratmak bu olsa gerek.

......................EGOSU...................

- Neden üzerine gelinen ve eleştirilen genellikle siz oluyorsunuz, bunu hiç düşündünüz mü?

Gülben Ergen: Çünkü benden bir tane daha yok. Ben çok farklıyım; hayattaki duruşumla, yaptığım işlerle, samimiyetimle... Kaliteliyim ve bunu her yerde korumaya çok özen gösteriyorum... Evliliğim ve hiçbir sanatçı eşine benzemeyen, sayılan bir eşim var, e bir de çocuğum... Daha ne olsun?

(Ego, dedikleri şey bu olsa gerek. Halbuki Ergen, Sabah’ta çıkan röportajında iki soru öncesinde ’Salt egosuyla hareket eden insanları gördüğümde çok üzülüyorum’ diyor... Bu arada Mustafa Erdoğan’ın hiçbir sanatçı eşine benzemeyen özelliği ne acaba?"
Yazarın Tüm Yazıları