Mr. Cîroc Ortaköy’de

Votka markası Cîroc’un Türkiye’deki tanıtım elçisi olan Emre Ergani, Ortaköy’deki Blackk adlı mekânının ismini “Case By Cîroc” olarak değiştirdi.

Haberin Devamı

Eğlence sektörünün başarılı işletmecilerinden Emre Ergani, dünyaca ünlü şarkıcı Puff Diddy’nin reklam yüzü ve marka elçisi olduğu votka markası Cîroc’un Türkiye’deki tanıtım elçisi görevini üstlendi.
Cîroc’un yeni projelerinde yer alacak olan Ergani’nin Ortaköy’de hizmet veren gece kulübü Blackk’in adı da “Case By Cîroc” olarak değişti. Cîroc’un lansmanı ve mekânın açılışı önceki gece yapıldı. İş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı gecede Ergani, davetlileri “Mr. Cîroc” olarak karşıladı.

Parmağı kırıldı

Vakko Giyim’in velihatlarından Rıfat El Hadef, önceki gün Akmerkez’deydi. Alışveriş merkezinden çıkarken görünütlenen işadamı, parmağındaki alçıyla dikkat çekti. Rıfat El Hadef, parmağının nasıl kırıldığını söylemek istemedi.

Moda ayağınıza geldi

Haberin Devamı

Michel Adam’ın sahibi olduğu moda ve eğlence kanalı FashionTV’nin ayakkabı ve çanta markası Fashion Paris’in üretim ve dünya satış hakını, Sabri Beyhan’ın sahibi olduğu Türk şirketi Besa Tekstil aldı. Beyhan, markanın 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonu önceki gün İstanbul Vizyonpark’taki showroomda tanıttı. Ece Gürsel’in de podyuma çıktığı defile  “Fashion Party” ile devam etti.

 

Yazarın Tüm Yazıları