Milano’da açılışa gittiler

Louis Vuitton’un Milano’nun en önemli moda caddesi Montenapoleone’deki yenilenen mağazası, kapılarını ünlü isimlerin katıldığı özel bir davetle yeniden açtı.

Haberin Devamı

Louis Vuitton’un CEO’su Yves Carcelle’in ev sahipliği yaptığı ve markanın artistik direktörü Marc Jacobs’un da hazır bulunduğu açılışa Türkiye’den Feryal-Kemal Gülman, Berrin-Ahmet Yoleri ve Tuba Ünsal da Louis Vuitton Türkiye Genel Müdürü Şebnem Berkol Yüceer ile katıldı.

Keyfi yerinde

Cem Uzan’la evlilik hazırlığı yaptığı konuşulan Derin Mermerci, geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaki Beymen Brasserie’de annesi Ender Mermerci ve yakın dostlarıyla bir araya geldi. Hayli neşeli görünen Mermerci, daha sonra mekânın iç kısmına geçip kız arkadaşlarıyla öğle yemeği yedi.

Yoğun istek üzerine

Selami Şahin’in Nahide’deki şovu büyük ilgi gördü. Sanatçı, yoğun istek üzerine yarın akşam da aynı mekânda sahneye çıkıp yeni albümü “Mahzen”deki şarkıları seslendirecek.

Haberin Devamı

Hasret giderdiler

Nurettin Hasman da geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaydı. Ünlü işadamı, fotoğrafçı kızı Merve Hasman’la baş başa öğle yemeği yedi. Yoğun işleri nedeniyle bir araya gelememekten yakınan baba-kız, yemek sonrası güzel havayı değerlendirip yürüyüş yaptı.

Nikâh masasında evlenme teklifi

Türkbükü’ndeki Ship A Hoy’un ortaklarından Cemal Yarar, geçtiğimiz cumartesi günü nişanlısı Şenay Dayıoğlu ile evlendi. Dayıoğlu, nikâh memurunun “Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?” sorusuna karşılık “Cemal bana hâlâ evlenme teklif etmedi” dedi. O sırada mikrofonu eline alan Yarar, “Aşkım benimle evlenir misin?” diye sordu. Gelinin ‘evet’ yanıtını vermesinin ardından da nikâh defterine imzalar atıldı.

İlk mağaza Akmerkez’de

İpek Dedeman, Selin Habbab Özkaynak ve Aslı Aslan Korur’un ortağı olduğu Dorimu firması, Fransız bebek ve çocuk markası Jacadi’yi Türkiye’ye getirdi. Üç ortak, markanın ilk mağazasını Akmerkez’de açtı. Açılış davetinde, cemiyet hayatının ünlü anneleri ile tanınmış isimler bir araya geldi. Davete katılanlar arasında Demet Kutluay, Mine Kalpakçıoğlu, Etel Baler, Feryal Gülman, Roula Habbab, Zeynep Demirören, Ceyda Düvenci, Banu Dedeman, Heves Ekinci, Aslı Şen, Nazlı Öztarhan, Begüm Ayaydın, Ayla Dümer, Arzu Atabarut, Fatoş Sarıgül, Hande Acar ve Selin Fadıllıoğlu Tara da vardı.

Haberin Devamı

Kış modası

Donna Karan’ın 2011 Sonbahar-Kış koleksiyonu, Nişantaşı’ndaki Donna Karan Salon’da tanıtıldı. Donna Karan Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Melek Erman Koni ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Ekşioğlu’nun ev sahipliği yaptığı davette, markanın uluslararası satış direktörü Roberta Piccaluga ile Avrupa temsilcisi Anna Fervidi sunum yaptı.

Yaza veda

M2Beauté markası, geçtiğimiz gün Ortaköy House Otel’de renkli bir “yaza veda partisine” imza attı. Partiye markanın yaratıcısı Marci Marrek ile Semiramis Pekkan da katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları