Marka takıntısı yok

Yazar Elif şafak ile şarkıcı Nil Karaibrahimgil, geçtiğimiz gün Doğan Kitap ve ıstanbul Modern tarafından düzenlenen söyleşide bir araya geldi.

Son kitabı “Aşk” ile büyük beğeni toplayan Elif şafak, edebiyat ağırlıklı sorulara yanıt verirken yeni albümü “Nil’in Kıyısında” ile müzik listelerinde üst sıralara tırmanan Nil Karaibrahimgil giyim tarzı hakkında açıklama yaptı. Şarkıcı, “Kafama göre takılıyorum. ılla ki marka giyinmek gibi bir takıntım yok. Canım o an neyi isterse onları alıyorum daha sonra da yine kafama göre kombin yapıp giyiyorum” dedi.

Mevlit okutacak

Süreyya Yalçın, geçtiğimiz aylarda kaybettiği babası Faruk Yalçın için 23 Nisan günü Anadolu yakasındaki yalısında mevlit okutacak. Süreyya Hanım, mevlit okutmak için 23 Nisan gününü özellikle istemiş. Çünkü o gün rahmetli babası Faruk Yalçın’ın doğum günüymüş...

Arkadaşa teselli

“Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması”nın ödül töreni önceki gece yapıldı. Yarışmanın adayları arasında Bee Goddess tasarımın sahibi Ece şirin de vardı. Ahu Aysal da davete, Ece Hanım’ı desteklemek için katıldı. Fakat Ece şirin yarışmada ödül alamadı. Bunun üzerine Aysal arkadaşı Ece Hanım’ı moral bulması için aynı gece Nişantaşı, Salomanje’deki Taş Plak partisine götürdü.

Hollanda’dan döndü

Deniz Pulaş’a önceki gün Bebek’te rastladım. 4 yıl önce Sarp Akkartal’la evlenip bir kız çocuğu sahibi olduktan sonra Hollanda’ya yerleşen Pulaş kızıyla birlikte, arkadaşı Pınar Altuğ’u ziyarete gelmişti. Anne olan arkadaşı Pınar Hanım’ı tebrik eden Pulaş, Bebek’in karmaşasına daha fazla dayana-mayacağını söyleyerek Pınar Altuğ’u kızı Su ile parka bırakıp evine döndü.

125 muhteşem hediye

Marks&Spencer, 20 Mart’ta başlayan ve 26 Nisan’da son bulacak kampanyayla 125 kişiye 125 muhteşem hediye sunuyor. 1 kişinin Bahçeşehir Manolya Evleri’nden 3+1 daire, 3 kişiye Volvo S 40 kazanacağı kampanyaya, Marks&Spencer mağazalarından her 125 TL’lik alışveriş yapan herkes katılabilecek.

Öğrencilerle buluştu

Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin, Beyfen Koleji öğrencileriyle buluştu. Sporun ve eğitimin birlikteliğinin önemini vurgulayan Çetin, sakatlık evresinde yaşadıklarını da öğrencilerle paylaştı. Beyfen’li öğrenciler, ünlü futbolcuya Galatasaray’ın ligdeki durumu hakkında da soru sordu.

Ev telaşı

KRN Mimarlık’ın sahibi Sinan Kuran ve Stefanel Türkiye Genel Müdürü olan eşi Füsun Çevikel, şu sıralar yeni evlerine taşınmanın telaşı içinde. Uzun zamandır Çekmeköy’de yaşayan çift, evlerini Avrupa yakasına taşıma kararı aldı. Öte yandan Sinan Bey, Levent ve Bebek’teki ofislerinde, büyük bir alışveriş merkezinin ön hazırlıkları üzerinde çalışıyor.

Bentürk kardeşlerin başarısı

Nil Bentürk ve kardeşi Begüm yarın Teşvikiye’deki Covva restoranda BN Collection adını verdikleri çantaları için bir tanıtım daveti verecekler.
Markalarının 2009 ılkbahar-Yaz koleksiyonlarını sergileyecek olan Bentürk kardeşler, ürün yelpazelerini geniş tuttuklarını ve ürünlerinin Nişantaşı’ndaki mağazalarda satışa sunulduğunu belirtiyor.

Kodallar’ın mutlu günü

Krea Grup ıcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal, Neomarin Pendik AVM’nin açılışında, mutluluğunu annesi ve kızlarıyla paylaştı. Annesi Nazan Kodal, kızları ıris ve Lea ile tören sonrası alışveriş merkezini dolaşan Hakan Kodal, kriz günlerinin karamsarlığına inat yeni bir yatırımı da başarıyla tamamlamış olmanın keyfini yaşadı. Krea Grup bünyesindeki Bosphorus Fonu’nun 80 milyon dolarlık yatırımıyla gerçekleşen Neomarin Pendik AVM, bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor.
Yazarın Tüm Yazıları