GeriKadın Sağlığı Sağlıklı Olmanın 3 Sırrı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sağlıklı Olmanın 3 Sırrı

Sağlıklı Olmanın 3 Sırrı

"Sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenme denilince ilk akla gelen isimlerden Ender Saraç, sağlıklı beslenme ve mucize besinlerle ilgili tüyolar verdi."

Neden Sağlıklı Yaşamı Seçmeliyiz?Sağlıklı Olmanın 3 SırrıKaliteli yaşamak ve yaşlanmak önemlidir. Sorunsuz bir yaşlılık istiyorsak sağlıklı beslenmeyi seçmeliyiz. Evlatlarımızın hayatını karartmamak, onlara sorun kaynağı olmamak için kendimize, bedenimize, sağlığımıza iyi bakmalıyız. Tansiyon, şeker, karaciğer yetmezliği, kanser, alzheimer gibi hastalıkları biz dikkat etmeyerek bu hastalıkları kendimiz hazırlıyoruz.

1-Yağlı besinlerden uzak durun!Sağlıklı Olmanın 3 SırrıVücudun en büyük düşmanının yağdır. Yağ hamalı olmayın. Vücudunuza fazla kilonuz kadar, mesela 6 kilo fazlanız varsa bu kadar yağ bağlayın ve birkaç saat günlük yaşamınızı bununla sürdürün. Çıkardığınızda ne kadar hafiflediğinizi göreceksiniz.

2-Mucize besinleri ihmal etmeyin!Sağlıklı Olmanın 3 SırrıToksinlerden arınmak çok önemlidir. Bunun için bol su içmek, metabolizmayı canlandıran bitki çayları tüketmek, mucize baharatları kullanmak ve hacamat tedavisi toksinleri oldukça azaltır. Zerdeçal, zencefil, kişniş, sumak, himalaya ya da kaya tuzunun kullanılmalıdır. Ayrıca mısır şurubu, beyaz şeker ve beyaz un çok zararlı olduğu için kullanmamak gerekir.

3-Ruhsal obezite tehlikesi!

Sağlıklı yaşam ve beslenme önerilerinden biri de ruhsal detokstur. Kötü duygulardan uzak durarak ruhumuzu ve bedenimizi korumalıyız. Kin, nefret, kıskançlık gibi kötü ve olumsuz duygulardan ruhumuzu arındırmalıyız. Ruh ve beden uyum içinde olmalıdır.

Sağlıklı Olmanın 3 Sırrı

False