Loca'da kavga

Galatasaray’ın ilk golünün ardından Bedri Baykam ve Fransa Başkonsolosu Herve Magro’nun olduğu locada tekme tokat kavga yaşandı. Beşiktaş Yönetimi locanın satışını iptal etti...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ ile G.Saray arasında önceki gün İnönü Stadı’nda oynanan derbinin devre arasında iki loca arasında sözlü tartışmayla başlayan gerginlik tekme tokat kavgaya döndü... Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar’ın davetlisi olarak maçı izlemeye gelen Bedri Baykam ve Fransız Başkonsolosu Herve Magro bir anda kavganın ortasında kaldı. Yanlarında oğulları da bulunan ikilinin olduğu loca da Elmander’in beraberlik golünden sonra sözlü sataşmada bulunuldu. Yan locadan “Sizin ne işiniz var burda” sataşmasından sonra ortam gerildi ve devre arasında ortalık karıştı.

Beşiktaşlı yöneticiler araya girdi

Saldırgan taraftarlar Baykam’ın üzerine yürürken Beşiktaşlı yöneticiler olaya hemen müdahale etti. Locaların dar olması izdihama sebep olurken yaşanan yığılmada kadın taraftarlar ezilme tehlikesi yaşadı. F.Bahçeliliğiyle bilinen Bedri Baykam ve oğlunun yanı sıra Fransız Başkonsolosu ve oğlununda F.Bahçe taraftarı olduğu öğrenildi.
Yaşananların ardından Baykam şunları söyledi: “Saldırı direkt bize karşı değildi. Yan locadakiler ekrandan golün tekrarını izlerken G.Saray taraftarı olduğumuzu düşünerek kavga çıkardı. Saldırı doğrudan bana ve konsolosa değildi. Tekme tokat bir kavga yaşandı. Duruma Beşiktaşlı yöneticiler el koyarak ortalığı sakinleştirdiler.

Haberin Devamı

Disiplin Kurulu’na sevk edildiler

İşin ilginci Galatasaraylı olduğu iddisıyla dövülen taraftarın aslında Beşiktaşlı olduğu ortaya çıktı.
Bu kavga kesinlikle Beşiktaş camiasına mal edilecek bir durum değil. yalnızca bir kaç kendini bilmezin yarattığı bir olaydır.”
Öte yandan yaşanan olaylar üzerine dün bir açıklama yapan Beşiktaş Yönetimi, saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunduğu locanın satışının iptal edildiğini duyurarak, “Yönetim Kurulu, saldırıyı gerçekleştirdikleri tespit edilen kongre üyelerinin kulüpten kesin ihraç talebiyle Beşiktaş Kulübü Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine ve adli sürecin başlatılmasına karar verdi” açıklamasında bulundu.

Yazarın Tüm Yazıları