Livaneli Monaco’daki davette

Aylin Livaneli, 7 Haziran’da, Prenses Catherine Colonna’nın her yıl geleneksel olarak Monaco Prensi Albert’in sponsorluğunda organize ettiği Bal de l’ete adlı baloya katıldı.

Dünya jet-set’ini ağırlayan balo, gecenin geç saatlerinde Jimmy’z adlı gece kulübünde devam etti. Geceye davetli az sayıda Türk konuğun arasında Petrus Şarapları’nın veliahtı Edouard Moueix’le evlilik hazırlıkları yapan Aslı Gedik ve Portekizli işadamı Armando Castel-Branco’nun eşi Zeynep Önder Castel Branco da vardı.

İşte ilk fotoğraf

Teoman’la Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner’in yakınlığını daha önce yazmıştım. İkili, önceki akşam objektiflere birlikte yakalandı. Sabahın ilk ışıklarına kadar Ortaköy’deki bir mekanda Ayşe Boyner ile birlikte hayli samimi bir şekilde eğlenen ünlü rock’çı, kapıda bekleyen gazetecileri fark edince çareyi arka kapıdan kaçmakta buldu. İkili, daha sonra Teoman’ın Cihangir’deki evinin önünde objektiflere yakalandı.

Akbank partisi 3 Temmuz’da

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde 3 Temmuz’da, Türkbükü Maçakızı’nda düzenlenecek Akbank Yaz Partisi şimdiden herkesin dilinde... Akbank dostlarının ağırlanacağı gece için, Suzan Hanım’ın öncülüğünde yoğun çalışmalar gerçekleştiriliyor. Suzan Hanım’ın ’crema de la crema’ isimleri buluşturacağı davetin bu yaza damgasını vuracak davetlerden biri olacağı kesin.

ELLE PARTİSİ

Elle Urban Reflections Party, önceki akşam Kanyon Alışveriş Merkezi’nde düzenlendi. Elle’in partisine gelen David Belle Le Parkour Team, şovuyla nefes kesti. David Belle Le Parkour Team’in katlar arasında uçarak gerçekleştirdiği şovu, Aslı Küseyrioğlu, Tamer Yılmaz, Gaye Sökmen, Derin Sarıyer, Dilruba Sarıyer, Hakan Öztürk, Murat Patavi, Muammer Brav gibi tasarım, moda ve sanat camiasından önemli isimlerin bulunduğu davetliler büyük bir keyifle izlediler. Partinin ilgi çeken etkinliklerinden biri de, Yiğit Yazıcı’nın davetlilerle birlikte gerçekleştirdiği interaktif canlı boyama performansı oldu. Gecenin asıl sürprizi ise, dünyaca tanınan 90’ların divası CeCe Peniston’ın sahne almasıydı. CeCe Peniston, enerji dolu performansıyla izleyicileri coşturdu. Gecenin sonunda tüm davetliler CeCe Peniston’ın en hit parçası olan "Finally"yi hep bir ağızdan söylüyordu.

Köpeğini çaldılar

"Beyaz Show"un yabancı konuk koordinatörü Selin Boronkay’ın bir yaşındaki dişi sokak köpeği çalındı. Boronkay, Ceylan adındaki köpeğinin Akatlar’daki işyerinin kapısından çalındığını söylüyor. Ceylan’ın anne sütü içemediği için her gün düzenli ilaç kullanması gerektiğini ve sağlık sorunları nedeniyle tek başına yaşayamayacağını belirten Boronkay, boynunda lacivert tasması olan köpeğini görenlerin 0537 246 32 09 no’lu telefonu arayabileceklerini söyledi.

Amplio’dan Sortie’de kutlama

Türkiye’de otel yatırımları yapmak amacıyla kurulan Amplio şirketi, geçtiğimiz günlerde çalışanlarına Kuruçeşme’deki Sortie’de yemek verdi. Amplio Genel Koordinatörü Derya Şen, yemekte Amplio’nun hedeflerini, keyifli sohbetler eşliğinde tüm ekibiyle değerlendirdi. Şen, Türkiye’nin 81 ilinde otel yatırımları yapmak amacıyla yola çıktıklarını ve hedeflerine beklentilerinin üzerinde bir hızla ulaştıklarını söyledi.

Boğaz’da tanıtım

Mey İçki’nin yeni ürünü Mest Rakı Boğazkere’nin önceki akşam Kuruçeşme Hotel Les Ottomans’da düzenlenen tanıtım daveti, iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü simaları bir araya getirdi. Gülay Kamaz’ın organizasyonuyla düzenlenen davette, Mey İçki CEO’su Galip Yorgancıoğlu, Türkiye’nin kırmızı üzümden yapılan ilk ve tek rakısı Mest Rakı’nın masalarımızda yeni bir tat yaratacağını söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları