Koç gibi sevgilisi var

Selin Boronkay, 7 aydır Serkan Koç ile aşk yaşıyor.

Haberin Devamı

Ünlü kuyumcu Sait Koç’un büyük oğlu olan Serkan Koç ve Selin Boronkay’ın aşkları düşman çatlatacak cinsten. Boronkay, Serkan Koç’a olan aşkını her ortamda onu öpücüklere boğarak gösteriyor. Geçtiğimiz gün Selin Boronkay ile konuştum. ılişkisinin çok iyi gittiğini, mutluluğu yakaladığını söyledi. Koç ve Boronkay’ın evlilik planları yaptıkları da konuşuluyor.

Estetisyenini ağırladı

Carla Bruni ve Dünya Jet Set’inin ünlü mezoterapisti Maurice Dray özel bir davet için ıstanbul’a geldi. Ameliyatsız estetik cerrahi alanında ün yapan Dray, Les Ottoman’da dostları Ahu Aysal ve Emir Tamer’le keyifli bir gece geçirerek hasret giderdi. Dray, Boğaz’ın güzelliğine hayran
kaldığını söyledi.

Roma’da evlendiler

Müzisyen ıskender Paydaş bir yıldır flört ettiği Ilgın Beyazıt ile geçtiğimiz gün Roma’da evlendi. Beyazıt ve Paydaş’ın nikâhları Roma Büyükelçiliği’nde kıyıldı. şahitler arasında bulunan Sermet Severöz, arkadaşı Ilgın’ın bu mutlu gününde yanında olmak için Roma’ya geldiklerini belirtti.

Bu işi sevdi

Haberin Devamı

Bakırköy’de Cafelli isimli restoranı açan Emre Belözoğlu ve eniştesi Vedat Çiğdem bu işi sevdiklerini söylüyor. ıki ortak, önümüzdeki günlerde aynı mekanı Bebek’te açacak.

Yazarın Tüm Yazıları