Kızını aşkıyla birlikte izledi

2008 Kış Binicilik Festivali Kemer Golf&Country Club’da yapıldı.

Sevil Sabancı, İskender Pisak, Sencer Can ve Ülkan Delikan gibi iş dünyasının yanı sıra manejlerdeki başarılarıyla tanınan isimler, bu kez kupa için yarıştı. Başarılı bir yarış çıkaran Melisa Tapan’ı, annesi Sevil Sabancı da yalnız bırakmamıştı. Sabancı, yarışları evlilik planları yaptığı mikrocerrahi uzmanı Mehmet Tekinel’le birlikte izledi.

Engellilere ünlülerden büyük destek

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Galatasaray Spor Kulübü’nün ilham kaynağı oldu. Şimdi, kulübün sosyal sorumluluk projesi olan "Başarıya Giden Adımlar", tüm engelli sporcularımız ile engelli ve tekerlekli iskemleye ihtiyacı olan bireylerimizin umudu oluyor. Projeye ünlülerden de büyük destek var. Sezen Aksu, Beyazıt Öztürk, Mehmet Güleryüz, Salih Memecan, Adnan Polat, Serdar Bilgili, Çiğdem Yapanar ve Dilara Endican’ın engelli sporcularımızı düşünerek tasarladıkları eserler, 10 Mart günü

Swissotel Balo Salonu’nda düzenlenecek gecede açıkartırma ile satışa sunulacak. Gala gecesinden elde edilecek gelir, engelli bireylerin gösterdiği olağanüstü çabalara destek olmak amacıyla kullanılacak.

Sezen Aksu’nun açıkartırmada satışa sunacağı ayakkabıların altında şu satırlar yer alıyor: "Kavacık’ta bir dükkan / Bir avuç içi / Mehmet, Necati, Sezen / Üç ahbap kişi / Sade kahve, demli çay / Hoş beş arası / Güle oynaya yaptı / Bu kırmızı işi... İmza: Çırak Sezen"

Törenle anılacak

Jumbo’nun sahibi Nubar Çolak’ın eşi Nişan Çolak, geçtiğimiz hafta hayatını kaybetti. Yardımsever kimliğiyle herkesin gönlünü fetheden, Türk Kalp Vakfı İcra Kurulu Başkanı Nişan Hanım bugün özel bir törenle anılacak. Şişli’deki Türk Kalp Vakfı İcra Kurulu Salonu’nda 13.00’te başlayacak anma törenine vakfın onursal başkanı Neval Güler, Türkan Sabancı ve Çolak’ın yakın dostları katılacak.

Sokağa çıkma yasağını FB galibiyeti deldi

Çok göz önünde olduğu gerekçesiyle babası Faruk Yalçın tarafından geceleri sokağa çıkma yasağı getirilen Süreyya Yalçın, Fenerbahçe’nin büyük başarısı sayesinde bu yasağı deldi. Fenerbahçe’nin Sevilla’yı yenerek Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükseldiği akşam, Yalçın’a Nişantaşı’nda rastladım. Kutlamalara katılmak için yollara düşen ve soluğu Scotch adlı mekanda alan Süreyya Yalçın, eğlenceye sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Özden Narin sergi açıyor

Türk resim sanatının ustalarından Prof. Mahmut Cuda’nın atölyesinden yetişen ve Cuda’nın "C"sine gönderme yaparak C-Grubu’nu kuran sanatçılar, bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında 48 sergi açmışlardı. C-Grubu’ndan Ayla Karaosmanoğlu, Nesrin Çalıka ve Özden Narin, son çalışmalarını ise 10-28 Mart tarihleri arasında Tünel’deki Ziraat Bankası Sanat Galerisi’nde sergileyecek. Halit Narin’in eşi Özden Narin, bu proje nedeniyle şu sıralar çok heyecanlı... Kızı Mine Narin, "Annem, Mecidiyeköy’deki atölyesinde çalışmalarını sürdürüyor. Resim onun için büyük bir tutku" diyor.

Tarihi değişiklik

Şişli’deki Günay Restaurant, uzun yıllardan sonra el değiştirdi. Mekanın patronu Günay Tuncel, mal sahibi ile anlaşamayınca Günay’ı bir başkasına bıraktı. Tuncel’in şimdiki planı, eşi Ahu Hanım ve iki çocuğuyla birlikte dünyayı dolaşmakmış duyduğuma göre...

Torununa cep telefonu götürdü

Ender Mermerci, Amerika’da yaşayan kızı Yosun’un oğlu Alexander Ata’nın ilk okul balosu için geçtiğimiz haftalarda Amerika’ya gitmiş. Ender Hanım, giderken de anaokulunda okuyan torununa hediye olarak çocuk cep telefonu almış. Bu hediyeyi çok beğenen minik Ata, hemen annesi ile babasının numaralarını kaydettirmiş.

Baharı karşılıyorlar

20. ENKA Kültür Sanat Bahar Etkinlikleri, "Savaş Çekiç Afiş Sergisi" ve "Dünyanın En İyi Perküsyon Sanatçısı" ödülünü almış Hintli perküsyon ustası Trilok Gurtu ile ünlü piyanist Sabri Tuluğ Tırpan’ın birlikte verdikleri konserle start aldı. ENKA’nın patronu Şarık Tara’nın eşi Lale Tara da Trilok Gurtu’yu izleyenler arasındaydı.
Yazarın Tüm Yazıları