Kış eğlencesi başladı

Havaların soğumasıyla birlikte yazlık mekânlar yerini kışlık adreslere bıraktı. Akaretler’deki W Otel’in içinde hizmet veren, Emre Ergani’nin işlettiği W Lounge da geçtiğimiz gün düzenlenen partiyle “kışa merhaba” dedi. Tüm dünyadaki W otellerinin müzik direktörü olan Michelangelo L’Acqua, W İstanbul’un müzik direktörü Doğuş Çabakçor’la birlikte sergilediği performansla mekâna gelenlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

Geceye katılanlar arasında Tuba Ünsal ve eşi Murat Plevneli de vardı. Çift, haklarında çıkan ayrılık dedikodularını yalanlarcasına objektiflere el ele poz verdi. Bu arada Pilevneli’nin alyansını yeniden taktığı da dikkatlerden kaçmadı. Genç sevgilileriyle adından söz ettiren Çiğdem Kayalı da yeni sevgilisi Fatih Hürgüç ile katıldığı partide eski aşkı Uğur Güven’le karşılaştı... İstanbul gece hayatının müdavimlerinin yanı sıra iş, sanat ve moda dünyasından birçok ünlünün katıldığı parti, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Kışın da açık

Erol-Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu, yaz döneminin en popüler adreslerinden Sortie, bundan sonra kış aylarında da hizmet verecek. Şarkılarıyla kışın İstanbul’da, yazın da Bodrum’da müdavimlerini eğlendiren Cenk Eren’in My Pavyon’u da bu kış üzeri kapanan Sortie’nin içinde yer alacak. Eğlencenin yaz-kış devam edeceği Sortie, kapılarını 18 Kasım’da açacak. Bu açılışla Pavyon eğlencesi de Boğaz’a taşınmış olacak...

Yazarın Tüm Yazıları