Kimler geliyor, kimler...

Digiturk, 14 Haziran günü yayınına başlayacak olan DiziMaxMoreHD kanalını tanıtmak amacıyla 16 Haziran’da medya mensupları ve reklamverenlere yönelik bir lansman partisi düzenliyor.

Şimdi “Bre Habitus, madem biz gelemiyoruz, bize ne partiden” diyeceksiniz.

Demeyiniz efendim. Çünkü aslında parti-lansman bahane, İstanbul’a gelecek olan konuklar şahane!

Öncelikle, Lost’un Sayid’ini -artık diğerleri kusuruma bakmayacak- kral koltuğuna oturtuyorum. Onunla birlikte yine Lost’un Jin’i Daniel Dae Kim, Criminal Minds’tan Shemar Moore ve Southland dizisinden Ben McKenzie de Digiturk’ün davetlisi olarak İstanbul’a geliyor. Önümüzdeki hafta size New York’tan bildireceğim için çarşamba günkü partiye yetişemiyorum ancak aynı ekip 17 Haziran’da bir grup köşe yazarı ile birlikte bir Boğaz turuna çıkacak, onu kaçırmayacağım. Tekneye sinsi gibi sızacak, Sayid’i sıkıştıracağım.

Sayid Sayid deyip duruyoruz ama Naveen Andrews işte, anlayın... Sürekli kendisine Sayid diye seslenilmesinden sıkılmış mıdır acaba? Eh, kendisine sorarız artık!

Aldığım duyumlara göre Naveen Andrews bildiğiniz “İstanbul aşığı” imiş. Uzun süredir buraya gelmek istiyormuş. Bu seyahat teklifi karşısında çok heyecanlanmış.

Andrews, önümüzdeki hafta başında geliyor ve hafta sonuna kadar kalacak. Dolmabahçe’den Topkapı’ya ve Sultanahmet semalarına uzanan bir ıstanbul turu yapacak.

İstanbul konusunda heyecanlanan bir diğer isim de Shemar Moore. Criminal Minds’ın yakışıklı melezi ta Hawaii’lerden geliyor ıstanbul’u görmek için...

İlk konser çarşamba

16 Haziran’daki lansman gecesinin ünlü konukları haricinde bir özelliği daha var. Gecede sahne, çok yakında albümüne kavuşacağımız Ozan Doğulu Live Project’e emanet. Bu, Doğulu’nun ilk albüm konseri olma özelliğini de taşıyor. Kenan Doğulu, Sıla, Bedük ve Bora Uzer ise Ozan Doğulu’nun eşlikçileri...
Gecenin güzel bir sürprizi daha var: Ozan Doğulu’nun “saz arkadaşları” Sex and The City’den Grey’s Anatomy’e, birçok dizinin müziklerini yorumlayacak.

* * *

Bu arada, Ozan Doğulu’nun yeni çıkacak albümünü dinlemek için stüdyo yollarına düşeceğim bugün. Artık albümle ilgili izlenimler de cumartesiye...

Kelle koltukta...

Tesadüfen yaşıyoruz. Buna artık hiçbir şüphem kalmadı. Bir numaralı ölüm sebebi trafik, onu koy kenara... Memlekette otomobiline binen karakter değişimi yaşayıp ağzından köpükler saçan bir yaratığa dönüşüyor. Bu yaratıktan kaçmayı başarabiliyorsanız, bravo.

Fakat çok sevinmeyin, ilk yağmurda sel sularına kapılıp kaybolabilirsiniz.

O da olmadı, biraz daha bekleyin, deprem geliyor nasılsa....

Depremden de mi kaçmayı başardınız? Harika o zaman. Daha garantili bir ölüm isterseniz, karakola gidip birini şikayet etmenizi öneririm. Dava açtığınızda taraflara giden mahkeme celbinde hem şikayet edenin hem de şikayet edilenin adresleri açıkça yazıyor. Yani diyelim ki bir “manyak” ile karşı karşıyasınız, ev adresiniz o adamın eline geçiyor.

Diyorum ki, manyaklara adres göndermek yetmez. Celp kağıtlarında adresle birlikte kimlik bilgileri ve anne kızlık soyadı gibi detaylar da yer alsın. Böylece söz konusu manyak önce banka hesaplarımızı boşaltsın sonra da adresimize gelip bizi boğazladıktan sonra refah içinde hayatını sürdürsün.

Olur mu?

Olur.

Bebek Şenliği’ne koşunuz!

Hafta sonu artık yazı getirelim diyorum, 11-12-13 Haziran’da gerçekleşecek olan Bebek Şenliği’ni İstanbul’a geç gelen sıcak mevsimin başlangıcı ilan ediyorum.
5. yılını dolduran şenlik pek renkli. Galatamoda mı dersiniz, Multitap konseri mi dersiniz, 103.8 Dinamo FM müzikleriyle coşmak mı dersiniz, Bebek Gurme Pazarı mı dersiniz...

3 gün boyunca sabah 11.00’den gece 22.00’ye dek etkinlikler sürecek. Kaçırmayınız.
Yazarın Tüm Yazıları