Kendinizi göstermenin tam zamanı

Gezegen konumları, kendimizi bıraktığımız etkiye inandırabileceğimize veya önemsiz bir yolda, yararsız bir amaç için ilerleyebileceğimize işaret ediyor.

Haberin Devamı

Eğer mevkii eşitsizliklerine dikkat çekmek veya kendinizi göstermek istiyorsanız, sizi engelleyebilecek çok şey olmayabilir, yanıltıcı etkiler
hariç!
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Hedeflerinize ulaşmak için bazı fikirlerinizin revize edilmesi gerektiğinin farkına varabilir, çevrenizdeki kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Başkalarına yardım için gönüllü olmanız durumunda size olumlu tavsiyelerde bulunabilecek veya belli fırsatlarla karşılaşmanıza yardımı olacak ilginç bir kişi hayatınıza girebilir. Ciddi bir organizasyon ya da i birliği hayatınıza yeni seçenekler sunabilir. Eski tecrübelerin faydasını görebilirsiniz.

Boğa
Bazı şeylerin şimdiye kadar olmamış olması, şimdiden sonra da olmayacağı anlamına gelmiyor! İstisnalara şaşırmamalısınız. Bilgi paylaşmanız durumunda işe yarayan sonuçlar elde edilebilir. Sizinle aynı endişeleri, değerleri veya çözüm yollarını paylaşan kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Disiplinli olmanızın karşılığını göreceksiniz.

Haberin Devamı

İkizler
Gayretlerinizin meyveleri ve ödülleri görünmeye başlıyor. Her şeyin fazlası kötü bir tecrübe anlamına gelebilir. Zamanınızı ve çabalarınızı dengeli dağıtmanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişileri engelleyebilirsiniz. Başkalarının sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendi yapmak istediklerinize odaklanmalısınız.

Yengeç
Yaklaşımlarınız olayların gidişatını etkileyebilir. Bugün her şey mümkün şeklinde ilerlemeniz, aksini imkansız hale getirebilir. Yapmak istediğiniz şeyler için biraz daha gayret göstermelisiniz. Cesaret, orijinallik ve güç ilgilendiğiniz konularda sizi başarıya taşıyacaktır. Ciddi bir ilişkinin beslenmesi gerekiyor. Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Aslan
Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması gerekliliği netleşiyor veya talepler bunu gerektiriyor. Özgün bir yol izlemek yerine, sizden beklenenleri kibarca uygulamanızda fayda var. Alışılmadık yerleri ziyaret edebilir, farklı kültürlerden gelen veya hayatın farklı yollarından geçmiş kişilerle bir araya gelebilir ve geçmişi arkada bırakıp geleceğe yoğunlaşmanızı sağlayacak bilgiler toplayabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Haberin Devamı

Başak
Halen sizin isteğiniz dahilindeyken veya hazırlıksız yakalanmamak için işinizle ilgili genişleme planları yapmalısınız. Tüm doğruları bilmeden peşin hükümlü olmamanızda ve sonuç çıkarmamanızda fayda var. Karşınızdaki kişileri dinlemeli, zaman istemeli ve sabırlı olmalısınız. Açık iletişim kurmak bundan sonraki adımınızı belirlemenizi sağlayabilir. Talep ve istekler planlarınızı bozabilir.

Terazi
Plan ve projelerinizi uygulamaya koymak için gayret göstermelisiniz. Bir gecikme söz konusu ise, büyük resimde uyarlamalar yapılması gerektiği için olabilir. Eski fikirleriniz aklınıza gelebilir ve bazıları için hareket getirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı serbest bırakmanız durumunda bu sefer daha iyi tepkiler alabilirsiniz. Başkalarını çok fazla önemsememeli, öncelikle kendi ihtiyaçlarınıza yoğunlaşmalısınız.

Haberin Devamı

Akrep
Belli kararlar almadan önce, yeni gelişmelerin ortaya çıkmasına izin vermelisiniz. Format alışılmadık olsa da, sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir. Yaratıcı aktivitelerinize daha fazla zaman ayırmalısınız. Herkes sizi takdir etmeyebilir, ancak edenler size katkıda bulunmak isteyebilirler ve bu sayede kârlı sonuçlar doğurabilecek özel şeyler ortaya çıkabilir.

Yay
Çevrenizdeki kişilerin eleştirileri yapıcı olmayabilir veya bu kritiklere ihtiyacınız yok sanırım. Dinlemeli, ama tamamıyla hazır olmadan cevap vermemelisiniz. Olmasını istediğiniz şeyler konusunda çok fazla konuşmanız veya baskıcı olmanız sorunlar ya da karşıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir. Eve yakın olup sorunlardan uzak kalmaya çalışmalı ve bir sonraki aşamada ne yapmak istediğinize dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

Oğlak
Belli bir konu hâlâ dikkat gerektiriyor olabilir. Çözülmemiş şeylerin bir sonuca bağlanması gerekli. Başkalarından yardım almayı bekliyorsanız istekliliğinizi ve hırsınızı belli etmelisiniz. Duyguları ya da düşünceleri değişen veya son dakika değişiklikleri yapan kişiler nedeniyle planlarınızdan vazgeçmemelisiniz. Yaratıcılığınızı kullanın.

Kova
Herkesin zıt fikirleri olması ve kutuplaşması huzur ve sakinlik ortamı sağlamayı zorlaştırabilir. Kayıtsız kalmak anlamına gelse bile, pozitif görünmeye çalışın. Olumlu şeylere odaklanmalı ve kurslar, seminerler veya ilgili olduğunuz alanlarda tecrübeli kişilerle yapılacak konuşmalar kanalıyla bilginizi artırmaya çalışmalısınız. Bu sayede yeni alanlarda yeni başlangıç fırsatı yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Balık
Gücünüzü ve desteklendiğinizi unutuyorsunuz. Destekçileriniz sizin düşündüğünüzden daha fazla olabilir. Durumunuzu dengelemeli, kontrolü ele almalı ve olayların gerçekleşmesi için çalışmalısınız. Hangi konuda ilerlemek istediğinize karar vermek size kalmış, ama güzel fikirleriniz olmalı! Özel anlaşmalarınız planlarınıza karışmamalı veya engellememeli.

Yazarın Tüm Yazıları