Karıcığım ağdam geldi

Malum yaz mevsiminde kadınsı meselelerin başında mayo makyajı gelir.

Haberin Devamı

Son yıllarda Ingilizce’den çevirenler sağ olsun kibar isim taktılar: Bikini ağdası.
Göz zevki açısından son derece faydalı ve fakat bir o kadar da acılı bu operasyonun erkeklere de yayıldığını duyunca açıkçası şaşırdım.
Erkekler neden “Brezilya/bikini ağdası” adı verilen bu eziyete katlansın ki?
Hayır bir düşünün; çoğu erkek paçalı mayo ve iç çamaşırı tercih eder.
Dolayısıyla ağdanın merkezi ile komşu alanı zaten göz temasına kapalıdır.
Kalıyor geriye bir tek hijyen mevzusu ki, o da illa ağda gerektirmez.
Hani orta yaş ve üzeri erkekler bildiğim kadarıyla etek tıraşı der geçerler.
Demek ki başa dönersek...
Eğer Brezilya usulü ağda işkencesine katlanan...
Manken, vücutçu veya model değilse...
O zaman gelecekten haber vermek gibi olmasın ama...
Slipin dönüşü muhteşem olacak!

Haberin Devamı

Hayatınızın erkeği size böyle seslenirse, tavsiyem şaşırmayın. Dip boyasını, manikür ve pedikürü, gözaltı kremlerini paylaştığı-mız adamlarla mahrem ağda yoldaşı oluyoruz.

Yaşlı kadınla 40 dakika

Bikini ağdasının erkekler arasında yaygınlaşması biraz da ünlü erkeklerin etkisi. Bunu tercih eden erkeklerden yurtdışında şarkıcı Seal ve P. Diddy, Christopher Hitchens başı çekiyor. P. Diddy ağda seansının öncesinde limonata ve votka kokteyller içerek, James Brown dinleyerek rahatlıyor; seans sonrasında da malum bölgeye kendi parfümü Unforgivable Black’i sürüyor.
Bazı erkekler “Biz size güzel görünelim diye acı soslu güzelliğe katlanıyoruz. Şimdi sıra sizde. Sizin de güzellik adına biraz canınız yansın bakalım” diyen sevgililerinin veya karılarının isteği üzerinde bikini ağdası yaptırıyor.
Kimi erkekler mantar oluşumunu engellediği ve hijyenik olduğu için bu acıya katlanıyor.
Kasları daha belirgin hale getirdiği için tüylerini kesen vücut geliştirme meraklıları “tüy alma” olayını erkeksileştirenler arasında. Vücut geliştiricilerin yanı sıra başta yüzücü ve modeller arasında yaygınlaşan bu trend şimdilerde “pürüzsüz” görünme heveslisi sıradan erkeğe de sıçramış durumda.
Sayıları çok az olmakla beraber, mazoşistler de bikini ağdasının müdavimleri arasında.
Erkeklere bikini ağdası yapmaları için bir içim su kızlar yerine, orta yaşın üzerinde, anneanne havalı ağdacı kadınlar işe alınıyor. Bilin bakalım neden...
Işlem yaklaşık 40 dakika sürüyor ve 5 hafta idare ediyor.
Ve bu işlem sırasında ister istemez yakın bir ilişki kurulduğu için bazı erkekler ağdacılarını terapistleri, ağlama duvarları gibi görmeye başlıyor. Salon.com’daki bir makaleye göre, kimi ağdacılar müşterilerinin boşanacağını karılarından önce biliyor.
Erkekler başta bikini ağdası fikrine hiç sıcak bakmasalar, hatta aşırı reaksiyon gösterseler de bir kere yaptıran vazgeçemiyor. Hatta biraz dövme yaptırmak gibi, bir yerine yaptıran -tüysüzlüğü sevmiş olacak ki- sırayla diğer bölgelerine de yaptırmaya başlıyor.
Erkeklerin tüyleri kadınlarınkine kıyasla daha kalın ve sert olduğundan ağdacının odasındaki çığlıkları da daha yüksek oktavlarda seyrediyor. Diğer yandan, söylendiğine göre bikini ağdası erkeklerin canını göğüs veya sırt ağdasından daha az yakıyor.

Yazarın Tüm Yazıları