Kadınlar ve erkekler çarpıştı.

Hodri Meydan!

Haberin Devamı

Kadınlardan korktum kardeşim.

Sapık kadınlar ve iğrenç herifler var resmen. Sanal alem tehlikeli bir dünya. Söylendiği kadar var. Bir ara karımın elinden bilgisayarını almayı bile düşündüm bana gelen yorumları okurken.

Saçmalama Adam! dedim.

Bir sürü kadın bana mail atarak resmen göz kırpıyor. Okuduklarıma inanamıyorum.

Karılarımızın ilgiye ihtiyacı var orası kesin. Sayenizde bir sürü şeyi de daha iyi anlar oldum. Paylaşmak zor. Siz ise kartları iyi ve açık oynuyorsunuz. En azından bana karşı.

Bu hafta ben değil, SİZ yazdınız bu yüzden. Bunları belki yüzümüze çarparsam sıkı bir soğuk duş etkisi yapar dedim. Karar vermek kolay olmadı.

Buyrun burdan yakın bakalım, bana gelen yorumlara siz ne diyeceksiniz?

Nagihan: Pardon ama, niye hep kendi hayatınızdan ve eşinizden örnekler veriyorsunuz? Ben sizden çok eşinizi tanıyorum.
Cevabım: Pardon ama, bu anlattıklarımı yazabilen bir adamım diye yaz dediler de ondan.

Haberin Devamı

Mister Fix: Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz pijama konulu yazınızla. Birebir katılıyorum. Eşim de okuduğu zaman sen mi yazdın yoksa diye sordu. Bu konudan ben de muzdariptim. ilk iki eşim de pijama fanatiğiydiler. Neyse şimdiki eşim bu konuya özen gösteriyor.
Cevabım: Yani eder 3 kadın!

Susan: Erkeklerin de kayinvalidelerinden şikayetçi olduklarını bilmezdim. Bir oğlumuz oldu. Bana yardım bahanesiyle kayınvalidem yanımıza taşındı. Bebeğin gece uyanmalarından kocamın, yani oğlunun, dinlenemediğini bahane ederek, kocamla bizim odamızı ayırdı! Sizin ki de nasıl bir kocaymış demeyin, annesini kırmak istemiyor. Kıyamıyor. Yani siz gene şanslısınız. Karınızla aynı yataktasınız.
Cevabım: Kayınvalidelere tahammül edemiyorum. Umarım evine döner. Tepem atıyor bu hikayelere.

Mavi: Aslında annemden biliyorum, kadınlar anne olunca değişiyor diyor. Üstelik seks konusunda erkeklerden daha çabuk soğuyor ve isteksiz oluyor diyor. En basiti baba anneyi kırsa, anne babanın yatağına bile gitmiyor. Sonra barışsalar da kırgınlığın getirdiği soğukluk hiç gitmiyor. Ne olursa olsun gülümsemeyi unutmayın. Sonra çocuklara yansıyor. Bu da bir çocuğa ya anneyi kaybettiriyor ya da babayı. Büyük ihtimal kaybeden de hep baba olur. Bu ilginize rağmen karınız böyle soğuksa, size olan sevgisi, ilgisi bitmiş demektir.
Cevabım: İçim sıkıldı. Bitmedi kızım. Bitmedi bu sevgi!

Haberin Devamı

Hilal: Romantik dünyalarımızdan uzakta gerçek bir hayatın olması sanırım bizi üzüyor. Tüm hırçınlığımız da bu yüzden. Bir erkek gibi düşünüyorum, bir kadın gibi hissediyorum, arada sıkışıp kaldığım için belki
sizi anlıyorum.

Cevabım: Hem bilip hem devam etmek kötü. Şunu bir anlasanız ne iyi olacak!

Emin: Okşama olayında bütün kadınlar yoksa aynı mı? Çok sevdiğim aşkım karım bunu bir okusun bakalım. Cevabım: Okusun bakalım.

Miray: Ben Hollanda' da psikolojik sorunları olan kadınlara yardımcı olmaya çalışan bir merkezde gönüllü çalışıyorum. Okurken, bir an, bütün o kadınların anlattığı dertleri film şeridi gibi geçti. Umarım bayanlar bunları okur da bir kere daha düşünür.
Cevabım: Umarım.Â

Haberin Devamı

Yağmur: Neden kaçamak yapmıyorsunuz? Yani bu size onursuzluk mu geliyor? Eşinizi aldatmış olmayı mı sindiremeyeceğinizi düşünüyorsunuz? Yoksa ne? Yani eşinizi saçma sapan ilişkilerle aldatmanızı tabi ki istemem.
Cevabım: Ben karımı seviyorum. Sevginin olmadığı yerde sevişme eyleminin olmasını, mastürbasyonla bir tutuyorum. Ha tek başına, ha iki başına. Bu kadar. Aldatmak benim kitabımda yok. Ayrılmak var.

Ekin: Neden bu kadar kızgınsınız? Kadınlarla iletişim kurmak bu kadar zor mu? Hoş kadın olmama rağmen benim de iletişim kurabildiğim kadın sayısı sınırlı; ama bir paradoksa girmişiz her iki cins olarak. Bunu kimin başlattığı önemli değil, ne zaman karşımızdaki insana önyargısız yaklaşabileceğiz? Ben bunu yapabilmeyi öğrendim ve çok güzel bir evliliğim var. Çevremdeki kadınlara bu konuda telkinde bulunuyorum. Sizler de bunu yapmaya çalışın, sayılarımız artsın.
Cevabım: E ben farklı birşey mi dedim? Kadınlar yanaşmıyor ki.

Haberin Devamı

Elif: Sizin yazılarınız hep sizin özeliniz, bunları merakla beklerken ruhumda röntgencilik mi var diye de düşünmüyor değilim.
Cevabım: Var. Hepimizde röntgencilik var.

Mehmet: "Bir erkeğin karısını canının çekmesinden daha doğal ne olabilir?" Size tüm kalbimle ve aklımla katılıyorum. Benim 5 yıldır sürdürdüğüm ve 1 yıldır aynı evi paylaşmak sureti ile devam ettirdiğim bir ilişkim var. Bu problemi sıkça yaşıyorum. Uzun süredir anlatmaya çalışıp da,  adamakıllı dile getiremediğim şeyi bir çırpıda yazmışsınız. Sevgilime okutacağım.
Cevabım: Okut bakalım.Â

Çağdaş Yaşar: Hey dostum karını 1 geceliğine yanıma yolla, onu öyle bir kadın yaparım ki.

Cevabım
: Alın size pislik örneği.

Haberin Devamı

Süleyman: Okşama olayı konulu yazınızdan dolayı kendimi daha iyi hissediyorum şimdi. Sanki Brezilya' yı 5-0 yenmişiz gibi.

Cevabım: Ben de.

Serap: Yaşadığım onca hayalkırıklığından sonra, yazarken zorlanıyorum. İçten içe her kadın sizin gibi bir adama sahip olmak için dua ediyodur ya da olmadığı için hayıflanıyordur. Ben hayıflanan gruptayım.
Cevabım: Hayıflanmayın. Bana anlatmak yerine esas karşınızdaki adamla bunları paylaşın.

Can: Hocam bu kadının ruhunu okşama konulu yazını okudum. Hemen karıma yolluyorum bakalım tepkisi ne olacak? Ama işin aslı, ruhumuz okşanmaya okşanmaya, ruhumuzu azıcık da okşayan kadınlara kaptırmışız. Bir karmaşadır gidiyor. Yani bu tek eşlilik ne kadar saçma sapan birşey. Bence insanın yapısında yok. Ne erkeğin ne de kadının. Herhalde sistem veya daha doğrusu dinler bizi kontrol altında tutabilmek için uydurmuşlar böyle bir sistemi. Biz de uyuveriyoruz. Uyanlar tabii.

Cevabım: Peki karın da senin gibi düşünüyorsa ve tekeşli değilse? Buna da tamam mısın?

Haşim: Değerli Üstad, yahu okuyunca eski evliliğim geldi gözümün önüne. Ve tabi bir daha niye evlenmemeye karar verdiğimi hatırladım.

Cevabım: Geçmiş olsun.

Nesrin: Bütün kadınlar anlattığınız gibi değil. Ben eşimle hergün sevişmek istiyorum; ama o istemiyor! Nasıl bir erkek eşiyle hergün sevişmek istemez anlamıyorum. 1 yıllık evliyiz. Eşime evlendiğimizden beri haftada 2 yetiyor. Bana çok tuhaf geliyor. Eşim sekse karşı aşırı tembel.  Cevabım: Zor bir durum.

Tuğba: Eşim annesi varken bana sarılmaz, AŞKIM demez oldu. Evin içinde bir kayınvalidenin varlığı gerçekten çok rahatsız edici. Çünkü ben evimde iç çamaşırıyla dolaşmak isterken kayınvalide engeline takılmak çok sıkıcı bir durum. Cevabım: Evet sıkıcı. Herkes kendi evinde yaşasın kardeşim. Bizi rahat bıraksınlar.

Devam edecek halim kalmadı.


 

Yazarın Tüm Yazıları