İşte bu olmadı

Beşiktaş, dün oynadığıyla bir hafta içine 4 kayıp puan sıkıştırdı. İşte bu olmadı.

Beşiktaş'ın muhteşem seyircisi keyifsiz evine döndü. Böyle seyirci dostlar başına. 90 dakika takımlarının yanlarında oldular. Bütün tribünler doluydu. Dışarıda da tribünlerin yarısı kadar insan kaldı.

Beşiktaş, dün gece için çok koştu, çok istedi. Ama istemeyle, koşma ayrı şey, iyi top oynamak çok ayrı bir şey. İyi düşünülüp, iyi hazırlanan iki tane Tümer'in gol topu var. Onun dışında doldur-boşalt. Kaleciyi milli yaptılar. Zaten Samsun defansının ortasında iki tane uzun adam oynuyor. Kafaya kaldırdığın her top onlara hediye. Zaten öyle de oldu. Beşiktaş'ta Tamer dün ilk defa ilk 11'de oynadı. Kötü futbolcu değil. Ama, hazır değil. Sağ kanadı çok sıkıştırarak oynadı. Yeni Brezilyalı için bir şey söylemek erken. İlhan'la Ahmet'in muhakkak şekilde verkaçla gol topu bulması lazım. Bir kere bile denemediler.

Samsunspor tek puana gelmiş. Onu da alıp döndüler. Fakat Beşiktaş kalesine gol pozisyonları yok.

Maçın hakemine kimse sulanmasın. Adam her topun başındaydı. Neyi gördüyse onu üfledi. Çıkardığı bütün sarı kartlar da doğru.

Neticede Beşiktaş üst üste iki maçı ıskaladı. Ligin boyu her hafta daha kısalıyor. Telafisi zor yere geldin mi, arayı kapatmak zorlaşacak. Bu hafta arası gidilecek Antep kupa maçı var. Tek maçta, her şey olur maçı bu. Oyuna da çok dikkat etmek lazım.

SIKINTI ORTA SAHADA

Beşiktaş'ın defansında sorun yok. En zaaflı yeriydi, en sağlam bloğu oldu. Orta sahada bana göre sıkıntı var. Baya'ya sitem ediyorduk, ben şahsen şimdilerde arıyorum. Yasin'i de arıyorum. Bu iki futbolcu da ayağa iyi top yapan futbolcular. Kırıp dökerek, çok koşarak, yüklenerek maç kazanmak zor. Bu da şu demek, kalını yaparsın, zor kazanırsın. İnceyi iyi yapmak lazım. İnceciler de Tümer, Yasin, Baya. Üçü biraraya gelirse Beşiktaş'ın işleri daha kolaylaşır gibime gelir.
Yazarın Tüm Yazıları