Ä°stanbul’da yaz Güneş’i

HER ne kadar maçın ilk 10 dakikasında Manisaspor daha etkili görüntü verse de ilerleyen dakikalarda artık alıştığımız Trabzonspor sahadaydı.

Kazanma arzusu ve kararlılığıyla maça ağırlığını koymaya başladı. Eksik bir kadroyla mücadele etmelerine rağmen, ilk yarıda işi bitirdiler.İnsanoğlu balık hafızalıdır. İyi olan şeylere çabuk alışır, geçmişi pek hatırlamaz. Ama ben son iki yıldır taraftarına sıkıntısız, göze hoş gelen futbolla rahat maç kazandıran bir Trabzonspor hatırlamıyorum. Bu dediğim Güneş’li haftalara kadar.
HerÅŸey hocada biter
Alanzinho ve Selçuk’un yokluÄŸuna raÄŸmen Serkan ile Umut’un etkili oyunu farklı skordaki önemli ayrıntılardı.  GeçmiÅŸte, bugün kadroda yer alan bazı futbolcuları ne kadar gereksiz eleÅŸtirmiÅŸiz, haksızlık yapmışız. Demek ki, bir anlamda oyuncuyu rezil eden de, vezir eden de hocaymış. Biz hala Milli Takım’ın başına yabancı hoca arayışlarını sürdürelim.Â
Bazı kulüpler, Türkiye Kupası’nı kendilerine hedef olarak görmezler. Anlaşılan MHK’de de bu düşünce hakim. Kupaya deneyimsiz birisi atanırken, dünkü maça FIFA’nın en iyi 50 hakeminden biri olan Cüneyt Çakır’ın atanması bu mesajı veriyor.
Yazarın Tüm Yazıları