İlginç tesadüf

Mart ayında Cem Yılmaz’la nikâh masasına oturacağı konuşulan Ahu Yağtu’nun ilk evliliğini 19 yaşındayken, kendisinden 17 yaş büyük avukat Doğan Akçura ile yaptığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Yağtu’nun, eski eşinin 50’nci doğum günü kutlamasında çekilen fotoğrafları da basına yansımıştı.
Cem Yılmaz ile Doğan Akçura’nın Ahu Yağtu dışında bir ortak noktaları daha varmış. Yılmaz’ın eski sevgilisi Lal Dedeoğlu, Akçura’nın yakın arkadaşıymış. Akçura’nın 50’nci yaş günü kutlamasına katılanlar arasında Dedeoğlu da varmış.
Bu arada Cem Yılmaz’la evlilik hazırlığı yapan eski eşi Yağtu’ya mutluluklar dileyen Doğan Bey, şimdilerde Rafineri Reklam Ajansı’nın ortaklarından Ayşe Bali ile birlikteymiş.
Akçura’nın, Ayşe Bali ile ilişkisinden Sinan adında bir de oğlu varmış. Ancak sevgililer, çocukları olmasına rağmen evlenmemiş.

Kahvenin hatrı için buluştular

Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği (TKKAD) tarafından düzenlenen “Türk Kahvesi İçiyorum, Kahveme Sahip Çıkıyorum” projesi, Adile Sultan Sarayı’nda verilen davetle başladı. TKKAD Yönetim Kurulu Başkanı Merve Gürsel’in ev sahipliği yaptığı davete birçok ünlü isim katıldı. Sertab Erener, Haldun Dormen, Kerem Görsev, Ali Sunal, Kadir Doğulu, Ayşegül Aldinç, Ali Kırca, Saba Tümer, Nevra Serezli, Fuat Güner ve Ebru Akel’in de destek verdiği proje kapsamında ünlü modacı Atıl Kutoğlu da Selçuklu motiflerinden esinlenerek kahve fincanları tasarladı. Fincanların satışından elde edilecek gelir, derneğin tanıtım çalışmalarında kullanılacak.

Haberin Devamı

Torun sevinci

Emine-Tuncay Özilhan çiftinin, armatör Onur Özkan ile evli olan kızları İpek Özilhan Özkan, 10 Aralık’ta bir kız bebek dünyaya getirmişti. Emine Özilhan, 40’ı çıkan torunu Lal için geçtiğimiz gün Nişan-taşı’ndaki Park Şamdan’da davet verdi. Bir ay içinde doğum yapacak olan gelini Yasemin Ergene Özilhan ile objektiflere poz veren Emine Hanım’ın mutluluğu yüzünden okunu-
yordu.

Müziğe doyuracak

Her hafta düzenlediği partilere dünyaca ünlü DJ’leri konuk eden Kuruçeşme’deki Mojito, bu gece de MC Pryme’ı ağırlıyor. MC Pryme mekâna gelenlere unutamayacakları bir gece yaşatacak, DJ Flava da ona müzikleriyle eşlik edecek.

Yazarın Tüm Yazıları