Ä°ki günün renklileri renksizleri

11 gün dinlen, sonra haydi sahalara. Evet bu zamana kadar rastlamadığımız Süper Lig fırtınası ikinci yarısıyla devam ediyor.

Haberin Devamı

Bazı takımlar aldıkları sonuçtan mutlu, alamayanlar ise mutsuz: Bu da spor yarışmalarının güzelliğini taşıyor.

 

Şimdi iki günde oynanan maçlarda renkliler ve renksizler kimlerdi?

 

Bir çok spor sevenin beklemediÄŸi bir kiÅŸiÂortalığı renklendirdi, Bu çocuktan bir ÅŸey olmaz diyenler, bir günde dönüş yaptılar. Üç bücür vardı bunların başını da çeken Tabii ki Emre Çolak’tı .

 

RENKLÄ°LER:

 

EMRE ÇOLAK:

 

Fatih Terim oyuncusunu idmanlarda gücüne daha fazla güç katmak için her yolu denedi. BaktıÂbu çocukta ekmek var sürekli sahalara sürdü. Son maçta kendisine sahanın tüm parselleri senin isteÄŸin yerde çimleri biç dedi. Emre Çolak da bunu beklediÄŸi için sahanın her yerinde oldu. Ama biri yer vardı tam istediÄŸi gibi idi. Rakip ceza sahasının tam ortasında, top bu, ne zaman nasıl ayaÄŸa gelir belli olmaz, Emre'nin ayakkabısının ayna tarağına geldi oda yapacağını yaptı. Topu gidiÅŸini sahada, TV’lerde olsun takip edip durdular sonucu gördüler:

Haberin Devamı

 

BATALLA:

 

Bursaspor'unÂhaftalarca ters yönde gidiÅŸini doÄŸru yola çeviren bücürlerden biri de Batalla idi. atılan gollerde onun imzası vardı hem attı, hem de attırdı. Zaten Bursaspor formasını giydiÄŸi tüm zamanlarda kötü futbolu az zamanlarda oynadı. Yabancı oyuncular listesinde en istikrarlı oyuncuların başında geliyor.

 

EMRE BELÖZOĞLU:

 

Fenerbahçe'nin Orduspor karşısında hemen hemen ayakta duran futbolcu yok gibi idi. Orta alanı EmreÂüstlenmiÅŸti,ÂmaÄŸlup durumdayken, kaleye ÅŸut atıp gol olan vuruÅŸunu da o yaptı, ama yıllar önceden tanıdığımÂEmre bir sinir harbi yaşıyor, her ÅŸeye isyan ediyor bunları üzerinden atması ÅŸart, kendisini izleyenleri de üzüyor.

Haberin Devamı

 

STANCU:

 

Uzun zamandan bu yana sahalarda uyuyordu, yeni Teknik direktör bir gün de kendisini herhalde "Uyun evladım mı" dedi Fenerbahçe maçında attığı gol Emre Çolak'ın atığı golden sonra ikinci sırada yerini aldı.

 

SÄ°VOK:

 

EÅŸkiÅŸehirspor karşısında hücum adamlarının esneme günü idi, rakip fileleri i bir türlü tutturamıyorlardı, en kritik anda hem defans yapmakla meÅŸgul olan SivokÂarkadaÅŸlarının esnemeleri geri aldı, hem de takımına hayat veren golü attı , bundan baÅŸka ne yapsın.

 

BURAK YILMAZ:

 

Trabzonspor Karadeniz'de lodosa tutulmuÅŸ vapur gibi sallanıp duruyordu. Bir türlü iskeleye demir atamıyordu. Burak da bu gemide ayakta duramıyordu. Manisaspor karşısında puan gitti derken, geri almasını bildi .O da Batalla gibiÂhemÂattırdı hem de attı.

 

Haberin Devamı

ERGÄ°N :

 

Ankaragücü Mersin karşısına yarısı A2 takımı ile çıktı. Mersin ohhh dedi amaÂyanlış oldu. Ankaragücü'nde bir aÄŸabey vardı sahada Ergin. Oyunun baÅŸlarında golü attı,Âtakımın liderliÄŸiniÂsaha içersindeÂyönlendiren kiÅŸi oldu. Onlara hırsı aşıladı, SavaÅŸarak kazanılır masajını. Ä°kinci golü de atan Ergin Ankaragücü'ne hayata devam dedi.

 

RENKSÄ°ZLER:

 

KAZIM:

 

Fatih Terim Kazım'ın daha iyi futbol oynaması için elinden gelini yapıyor, ama Kazım vurdum duymazlığı Terim'i çileden çıkartıyor.ÂKendine futbol oynaması takımda hem hücum adamlarını, hem de diÄŸer oyuncuları üzüyor. GirdiÄŸi pozisyonlarda bencil olması takıma rahatsızlık veriyor.

 

SERKAN BALCI:

 

Devamlılık kendisini bir hayli yormuÅŸ gibi, hatalarına her gün bir yenisini ekliyor. Bunların karşılığı daÂrakiplerine devamlı faul yapmasına neden oluyor. Serkan'ın biraz dinlemeye ihtiyacı var.

 

GÖKHAN GÖNÜL:

 

Fenerbahçe yönetimi, teknik heyet ve taraftarları eski günlerine dönmesini bekliyorlar.Bu futbolcunun eski oyununda eserler yok, Daha önceleri hem kendi alanını, hem de hücum alanlarına fırtına gidip gelen bir oyun tarzı vardı, şimdi herkes o performansı mumla arıyorlar.

Haberin Devamı

 

ÖZER:

 

Alex'inÂFenerbahçe'ye çok ÅŸeyler katacağı bekleyenlerin başında geliyordu,ÂÖzer'de güç var ama saha içinde oyun okuma sanatı sıfır , ne zaman top kullanacağını, ne zaman ÅŸut atacağını bir türlü ayarını yapamıyor. Bu eksiklerini düzeltmezseÂrenkliler sınıfa zor girecek gibi görünüyor.

 

MEHMET TOPUZ:

 

Kayseri’de oynarken zevkle izlediÄŸim bir oyuncu idi, Fenerbahçe'de aynıÂoyunu sergilemiyor.Topla nerede olursa olsun önce hedefiÂrakip kaleyi görmekti,bunun dışında attığı her pas bir hadise idi. Fenerbahçe forması ona ağır mı geldi bilmiyorum.

 

MEHMET YILDIZ:

 

Sivas iyi günlerindeÂgol makinesiydi. Ayağından top kapmak rakip oyuncular için bir olaydı. Åžimdi EskiÅŸehirspor forması giyiyor, onu oyuna Âgeçte girse bile rakibi rahatsızÂedecek oyunu ortadan kalkmış .

Haberin Devamı

 

BATUHAN:

 

Oyuna oda geç girdi, Allah kendisine öyle bir fizik vermiÅŸ ki tam bir santrafor ÅŸeklinde. Ama bunuÂnereye gitse kullanamıyor, Pozisyonlara girse bileÂyapmak istediklerini yapamıyor, ondan sonraÂarkadaÅŸlarına , rakibe ve hakemlere kızıp duruyor, bu durumlar kendisinden hiç bir zaman fayda vermiyor, Batuhan yol yakınken alışkanlıklarından uzak kalmazsa, futbol hayatı da kısa olacak. Â

Yazarın Tüm Yazıları