Hürriyet İK'dan dev kampanya

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet İKdan dev kampanya
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 13:36

Hürriyet İK, Microsoft işbirliği ile ‘Microsoft Office Sertifikalı Eğitim Programı’ başlatarak, kampanyaya katılacak okuyuculara hem çalışma hem de okul hayatını kolaylaştıracak fırsat sunuyor.

Haberin Devamı

29 kupon biriktirerek, kampanyaya katılacak olanlar, 664 sayfalık Microsoft Office eğitim kitaplarına, 100 ders 799 dakika videolu içeriğe, test ve interaktif uygulamalı online Microsoft Office uzaktan eğitim programının yanı sıra 350 TL değerindeki eğitim sertifikalarına da sahip olacaklar. Bugünden itibaren Hürriyet Gazetesi’yle verilen kuponları biriktirmeye başlayabilirsiniz.

İster telefondan, ister tabletten
Novademy Kurucu Ortağı Bahar Şamhili Tanju, eğitim kampanyası ile ilgili şu bilgileri verdi: “Bireyler, ister akıllı telefon, ister tablet, isterse de bilgisayarlarından Microsoft Word, Excel, Power Point ve Outlook uygulamalarında kendilerini geliştirebilir; almış oldukları eğitimi sertifika ile belgelendirebilirler. Microsoft Office e-öğrenme programı; Excel, Word, Power Point ve Outlook olmak üzere dört ayrı programı, toplam 11 modül altında yer alan, 100 dersten oluşuyor. Kampanya sonunda bu eğitimi alan bireyler şunu görecekler: Her bir derste işlenen konu, gündelik dilde ve bir senaryo içerisinde, 4-5 dakikalık videolarla anlatılıyor. Her dersten sonra ise ‘Evet-Hayır’ şeklinde cevaplanacak 3 soruluk birer mini test bölümü de var.”

200 bin şarkı, 419 bin fotoğrafı saklayabilirsiniz
MIcrosoft Türkiye Office Pazarlama Grup Müdürü Çiğdem Kayalı, Office 365’in sunduğu imkanları şöyle anlattı: “Teknolojiyi kullandığın kadar ödeme imkanı sunan ve 1TB çevrimiçi depolama alanı sunan Office 365, kullanıcı için önemli olan belgeleri, fotoğrafları, videoları güvenle saklıyor; anılar sorunsuz yedekliyor, paylaşabiliyor ve onlara her yerden ulaşılabiliyor. 1,7 milyon Office dokümanı, 200 bin şarkı, 512 video ve 419 bin fotoğraf, One Drive ile parmaklarınızın ucunda oluyor. Microsoft Office, pratik ve akıllı çözümler de sunuyor. Dokunmatik olarak, ekran kalemi, fare ya da klavye ile tablet kullanımını da kapsayan Microsoft Office ile aynı belge üzerinde birlikte çalışmak, diğer kişiler ile Office uygulamaları içerisinden anlık iletişim kurabilmek ve içerik paylaşabilmek, Facebook, LinkedIn gibi sosyal ağlar ile entegrasyon sayesinde birlikte çalışmayı daha da fazla destekliyor” dedi.

Haberin Devamı

Hayatınızı kolaylaştıracak fırsat
Niçin Hürriyet Microsoft Office Eğitimleri?
Dünyada 1,2 milyardan fazla kişi Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook programlarını kullanıyor. Bu kullanıcılar içinde öğrenciler, yönetici asistanları, proje uzmanları, genel müdürler, raporlama uzmanları, ev hanımları, doktorlar gibi yüzlerce iş ve meslek grubundan insan var. Bu durumda Office hangi meslek grubuna hitap ediyor, kimler kullanmalı? Cevap herkes. 

Haberin Devamı

Hürriyet İK, Microsoft ve Novademy işbirliğinde hazırlanan bu kampanya ile sahip olacağınız 665 sayfalık 5 kitap ve 100 derslik 700 dakikalık online eğitimle Microsoft Word, Excel, Outlook ve PowerPoint programlarını etkin şekilde kullanabilecek seviyeye gelecek, alacağınız sertifikanızı tüm iş başvurularınızda kullanabileceksiniz. Online eğitim programında bulunan her bölümün sonundaki interaktif uygulama alanlarında kullanıcı ile etkileşime girerek pratik yapmasını sağlıyor.

İyi bir iş, güzel bir kariyer için hayatınızı kolaylaştıracak süper fırsata sahip olabilmeniz için 29 gün boyunca Hürriyet gazetesinde bulunan kuponları biriktirmeniz yeterli.

Kimler Hürriyet’in Microsoft Office Eğitimleri kampanyasına katılmalı?
Özetle herkes. Niçin herkes? Bu gün iş başvurusu için CV hazırlamayan kimse yoktur herhalde… Öğrenci iseniz bitirme tezi hazırlayacaksınız demektir? Çalışan iseniz onlarca rapor düzenlemek durumundasınız. Muhasebe–Finans departmanında çalışıyorsanız bütçenizi verimli yönetmelisiniz. Satış-Pazarlama departmanında iseniz Pazar payınızı, satış tablolarınızı, pipe-line tablolarınızı verimli yönetmeniz gerekir? Ne yaparsanız yapın, yaptığınızı etkili sunumlar ile anlatamıyorsanız bir önemi kalmıyor? Zaman kıymetli. Gündem ve zamanınız yönetmeniz çok kritik. Bütün bu sayılan başlıkları yönetmek için Microsoft Office programları tek ve en etkili çözüm…

Microsoft Office Programlarını Nasıl Verimli Kullanırım?
Doğaldır ki herkes, Excel’in her fonksiyonunu, Word’ün her komut düğmesini, PowerPoint’in her sekmesini (menü), Outlook’un her özelliğini bilemez. Yapılması gereken nedir o zaman? Hürriyet’in kampanyası tam da bu noktada imdada yetişiyor. Öncelikle Hürriyet’in verdiği Mictosoft Office kitaplarını almanız gerekir. Kitaplara ek olarak, novademy.com adresinden Microsoft Office interaktif online eğitimleri uygulamalı olarak alabilirsiniz. Online eğitimleri bitirdiğinizde talebiniz doğrultusunda tüm iş hayatınız boyunca kullanabileceğiniz e-sertifikanız olacak. Böylece kursa, ek bir eğitime gerek kalmadan, zaman ve mekandan bağımsız, kendi öğrenme hızınızda, kendi öğrenme takvimini kendinizin yapacağı, öğrenmeye öncelikli ihtiyacınız olan konulardan başlayabileceğiniz şekilde eğitiminizi tamamlamış olacaksınız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!