Hayal kırıklığı

TRABZONSPOR dün sahada tek bir yabancısı bile olmayan G.Saray karşısında ilk yarıda neredeyse aldığı her topu rakibine kaptırdı.

100’e yakın top kaybına Gökhan’ın etkisiz futbolu da eklenince hiçbir varlık gösteremediler.
Song’un dikkatli ve gayretli oyunu olmasaydı, ilk yarıda G.Saray lehine çok farklı bir skor da ortaya çıkabilirdi. Öyle bir görüntü vardı ki sahada, Trabzonspor’da oyunu kimin kurduğu, hatta oyun planının ne olduğunu anlamakta zorlandık. Laf aramızda pek de zorlandım sayılmaz. Çünkü gerçekten öyle bir şey yoktu. Son 4 haftadır Trabzonspor’u ilk defa bu kadar kötü futbol oynarken gördüm. Şüphesiz ki, bunda hücumda etkili olamamasının da büyük payı vardı. Öyle ki, neredeyse bir ara G.Saray, stoperleriyle Trabzonspor’un üzerine gelmeye başlamıştı.
İkinci yarıda Umut’un oyuna girmesiyle bu futbolcunun inatçılığı ve gayreti en azından G.Saray’ın stoperlerini yerinde tutmaya zorladı.
Güneş’in işi zor
Ve bu yarıda ilk 15-20 dakika ayağa daha isabetli top yapıp biraz daha gayretli ve düzenli oynamaya başlayınca golü de bulmakta gecikmedi. Ancak, bu baskı Trabzonspor’un bu maçtan puan almasına yetmedi. Bu kadar eksik G.Saray karşısında Trabzonspor taraftarı farklı bir oyun ve farklı bir netice bekliyordu. Ancak, hayal kırıklığı devam etti. Takımın fizik gücünde de büyük bir düşüş gözleniyor. Ligin ikinci yarısı için Şenol Güneş bir hayli uğraşacağa benziyor.
Bu arada Alpaslan Dedeş, Hüseyin Fidan’a nazire yaparcasına Serkan’ın ilk yarının sonudaki gollük pozisyonunu ofsayt bayrağı ile kesmesi ligin ikinci yarısı için Merkez Hakem Kurulu’nun işinin de en az Trabzonspor kadar zor olduğunu gösterdi.
Yazarın Tüm Yazıları