Her şeyin bedeli var

Güncelleme Tarihi:

Her şeyin bedeli var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2016 21:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saldırıda yaralananları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Erdoğan, çıkışta özetle şu açıklamayı yaptı;

Haberin Devamı

“Bunun affedilir, bağışlanır hiçbir yanı yoktur. Teröristlere karşı da biz mücadelemizi sonuna kadar yılmadan, usanmadan vereceğiz. Tabii ki şehitlerimiz var, ciğerimiz bu noktada hakikaten kan ağlıyor ama her şeyin bir bedeli var. İlk insanla başlayan bu mücadele kıyamete kadar sürecek. Öyle şu anda bitti biter diye bir durum da yok. Bunun minimize edilmesidir aslolan. Bu konuda da gerek Silahlı Kuvvetlerimiz gerek Emniyet teşkilatımız, gerek köy korucularımız çok ciddi bir mücadeleyi veriyorlar, vermeye de devam edeceğiz. Bombalı saldırının failleri araştırılıyor. Aynı şekilde yargı çalışmalarını başlattı. Öyle zannediyorum en kısa zamanda bunun da ipuçları ele geçirilir.”

Erdoğan, “PKK terör örgütünün ‘Bu işi şehirlere taşıyacağız.’ açıklamaları olmuştu. Bu saldırı, bunun bir yansıması mı?” sorusu üzerine şöyle konuştu: “Biliyorsunuz bunu şehirlere taşıması yeni değil. Yani teröristten her zaman, her yerde bu tür şeyleri bekleyip, ona göre de hazırlıklı olmak durumundayız. Hiçbir zaman terörist uyur diye bir şey yok.”

Haberin Devamı

HİÇBİR KUTSALLARI YOK

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamada da “Hiçbir fikre, hiçbir inanca hizmet etmesi mümkün olmayan, sadece kan dökme amaçlı bir saldırıdan başka bir şey değildir. İstanbul’un kalabalık bir semtinde, cadde ortasında gerçekleştirilen bu menfur saldırının faillerinin hiçbir kutsallarının olmadığı ortadadır” denildi.

BAKMADAN GEÇME!