Erdoğan'dan flaş son dakika açıklaması: Yeni harekat geliyor

Güncelleme Tarihi:

Erdoğandan flaş  son dakika açıklaması: Yeni harekat geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 18:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da toplu açılış töreninde önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan Fırat Kalkanı'nın bittiğini yeni harekatın başlayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Erdoğan, ''Fırat Kalkanı harekatının birinci etabını bitirdik, Bundan sonra da olacak tabi. Yeni harekatlarını yapıyoruz, yeni isimler vereceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan şöyle konuştu:

Suriye'de El Bab'ın da teröristlerden temizlenmesiyle Fırat Kalkanı Harekatı'nın birinci etabını sona erdirdik. Şu anda bitti. Bundan sonra da olacaktır. Şimdi diğer bölgelerde de terör örgütlerinin tepesine binmek için yeni harekatların hazırlıklarını yapıyoruz. Yeni harekatlara yeni isimler vereceğiz. Baharı bekleyen tüm terör örgütlerine, PKK'sıyla, YPG'siyle DEAŞ'ıyla FETÖ'süyle çok güzel sürprizlerimiz var. Önümüzdeki aylar, Allah'ın izniyle Türkiye'nin ve Türk milletinin baharı, teröristlerin ise kara kışı olacaktır. Biz terör örgütleri üzerinden kurulan oyunu bozacağız. Türkiye bir asır önce aynı taleplerle karşımızdaydı. Hasta adam dedikleri ülkeyi ellerinde cetvelle parsel parsel böldüler.

 

Haberin Devamı

Erdoğandan flaş  son dakika açıklaması: Yeni harekat geliyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!