Gülben Güverte’de

Bodrum-Türkbükü’nün canlı müzik yapan tek gece kulübü Güverte, kapılarını bu gece Ferhat Göçer’le açıyor.

Önceki gün bir trafik kazası geçiren ancak kazayı ufak tefek sıyrıklarla atlatan Göçer, Güverte’nin müşterilerine unutulmaz bir gece yaşatacağını söylüyor. Öte yandan mekánın ortakları Gökhan Osgan ve Sevda Zengin, yaz aylarında her gece ünlü bir sanatçıyı sahneye çıkaracaklarını açıkladılar. Anlaşma imzalanan isimlerin başında ise Gülben Ergen geliyor. Ergen, 26 Temmuz ve 8 Ağustos’ta Güverte’de sahneye çıkacak. Leman Sam, Deniz Seki, Yaşar ve Hakan Altun da mekánla anlaşan sanatçılar arasında.

Cahide’nin müdavimi

Cahide’nin yeni çehresi, birçok sosyetik ismi burada buluşturuyor. İzzet Çapa ve ekibinin baştan yarattıkları Cahide, hemen her gece oryantaller, Arap geceleri ve renkli şovlarla müşterilerini ağırlıyor. Mekánın müdavimlerinin başında ise Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan ile Özben Önal geliyor. Özben Önal, haftanın en az dört gecesi eğlenmek ve yemek için Cahide’ye gidiyor. Mekán, kına gecesi ve bekarlığa veda partisi düzenlemek ya da kadın kadına eğlenmek isteyenlerin de ilk durağı.

Kızlarını boynunda taşıyor

Sinem Bayer, iki kızının babası Ahmet Bayer’in eski modellerden Aslı Baş’la aşk yaşaması ve evi terk etmesinden sonra kendisini kızlarına adadı. Sinem Hanım, kızları Lara ve Hera’nın adlarını yazdırdığı pırlanta taşlı kolyesini boynundan hiç çıkarmıyor. Eşinden boşanmamaya kararlı olan Sinem Hanım, Ahmet Bey’in eninde sonunda evine geri döneceğine inanıyor.

Hem iş hem tatil

Nevgül Andaç da modaya uydu ve yaz ayları için soluğu Bodrum’da aldı. Sabrina House adlı motel ve beach’in işletmeciliğini yapan Andaç, hem çalışıp hem de tatil yapma fırsatı bulabildiği için işini çok sevdiğini söylüyor.

Önce eğlenip sonra üzüldüler

Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda dostlarına bir davet verdi. Davete ev sahipliği yapan İpek Hattat, Şükran-Mehmet Hattat, İbrahim Hattat ve İlçim Hattat Kılıç, konukları kapıda karşıladı. Geceye Kenan-Silvia Magripli, Sema Cıngıllıoğlu, Yusuf Kenan, Yüksel Mermer, Pınar-Yıldız Aran, Murat Dedeman, İnci Gazioğlu, Fevziye Çamer ve Zeynep Kasımlıoğlu gibi iş ve sosyete dünyasının ünlü simaları katıldı. Kokteyl sonrası yemeğe geçen davetliler, Ahmet Selçuk İlkan’ın okuduğu şiirleri dinlediler. Türkiye-Almanya Euro 2008 maçını barkovizyondan seyreden ünlü işadamları, milli takımın kupaya veda etmesinin ardından partiden üzgün ayrıldılar.

Mihriban Irmak

Ünlü DJ Hüseyin Karadayı, "My Imagination" , "Miracles", "You Dance From İstanbul" albümlerinden sonra dördüncü albümü "You Dance from Turkey by Hüseyin Karadayı"yı piyasaya sürdü. Geçtiğimiz günlerde Radyo N101 tarafından "Yılın En Başarılı DJ ve Prodüktörü" ödülünü alan Karadayı, yeni albümünde Ferhat Göçer, Özcan Deniz, Aslı Güngör, Funky C, Ege Çubukçu ve Melis Sökmen gibi başarılı müzisyenlerle çalıştı. Karadayı, repertuvarına bir de türkü kattı, Mihriban türküsünü yeniden düzenledi. Ünlü DJ, Ferhat Göçer’in söylediği Mihriban’ı yurtdışında da dinletmek için sözlerin arasına İngilizce konuşan bir kadın yerleştirdi. Mihriban’ı, iyi İngilizce bilen Irmak Ünal konuştu.

Serdar ve Okan’dan neyin eksik

Samim Baki, fotoğrafçılığa merak saldı. Baki, yeni aldığı dijital makineyle gördüğü her şeyi fotoğraflıyor son günlerde. Geçtiğimiz gece katıldığı bir düğün davetinde de tüm dostlarını karşısına geçirip fotoğraflarını çekmiş. Duyduğuma göre Samim Bey’e bu merakı aşılayan Dilara Endican’mış. Endican, "Serdar Bilgili ve Okan Bayülgen’den neyin eksik?" diyerek Samim Bey’i fotoğrafçılığa teşvik etmiş. Şimdilik küçük bir dijital makine kullanan Samim Baki önümüzdeki günlerde işi profesyonelliğe dökerse, şaşırmayın derim.

Boyner gömleklerini diktiriyor

Geçtiğimiz gece Bebek’te bir balıkçı çıkışında Kaan Boyner’e rastladım. Genç Boyner’in özel dikim gömleği dikkatimi çekti. Beyaz renkli gömleğinin sol göğsüne isminin baş harfleri ’KB’ işlenmişti. Boyner, gömlek ve takım elbiseyi hazır almak yerine diktirmeyi tercih ettiğini ve terzisine ayda iki-üç kez mutlaka gittiğini söyledi.

Bengier’den yeni bir mekán

Babe Night Club, Sürmeli Otel’in üst katında hizmete girdi. Yılların deneyimli ismi Şeniz Bengier’in Kemal Kurum ve Celal İyriboz’la ortak açtığı mekán, çarşamba, cuma ve cumartesi geceleri 23.00-05.00 saatleri arasında hizmet veriyor. House ağırlıklı dans müziği çalan Babe, daha şimdiden bir müdavim kitlesi oluşturdu. Mekánın müşterileri arasında Nurettin Hasman, Eda Taşpınar, Esra Gürsoy, Zeynep Tunuslu, Teoman, Clio Fotiyadis ve Melisa Çakarlar gibi ünlüler de var.

Bianca iddialı

Bianca, kapılarını bugün verilecek davetle açıyor. Bir Bianca klasiği olan Levendiz Meyhanesi’nde verilecek davete Bodrum’un vazgeçilmez isimlerinden Melek Boz, ev sahipliği yapacak. Yarın gece de mekánda, Paris ve Roma başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde performans sergileyen DJ Eno-C müzik yapacak. Patron Emre Ergani, "DJ Eno-C, dünyanın en büyük markalarından Gucci ve Escada’ya modellik yapmış. Asıl ismi Nathalie Enochia olan DJ, açılış gecesinde kabine çıktığında dinleyenlerin hem gözüne hem de kulağına hitap ederek herkesi büyüleyecek" diye konuştu. Ergani’nin ortağı Figen Doğusoy da bu sezon iddialı olduklarını belirtti.

Say’a ödül

Lions 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu, ünlü piyano virtüözü Fazıl Say’a Türkiye’nin uluslararası alanda tanıtımına yaptığı katkılardan dolayı Melvin Jones Ödülü verdi. Genel Yönetmen Mahmut Çiloğlu ve beraberindeki Lions yöneticileri tarafından verilen Melvin Jones ödülü, Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği’nin en büyük ödülü.
Yazarın Tüm Yazıları