Evlilik planları yapıyorlar

Çelik ile Buket Saygı, geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Çelik’in adı ayrılık sonrası Seray Sever’le anılmaya başlandı, Saygı cephesinden ise uzun süre ses çıkmadı.

Derken onun suskunluğu da bozuldu ve ünlü manken geçtiğimiz haftalarda Ali Başar adlı mühendisle objektiflere takıldı. İkili beraberliklerini gizleme gereği duymuyor. Dahası, Avusturya’da okurken tanışıp evlendiği Senem Dıbırdık’tan geçtiğimiz yıl ayrılmış olan Başar, yeniden evlilik planları yapmaya başlamış bile... Bursalı tekstilci aile Dıbırdıklar’ın kızı olan Senem Hanım’la evliliği üç yıl süren Ali Bey, kendisiyle evlenmek istediğini Buket Saygı’ya da söylemiş. Bu fikre o da sıcak bakıyormuş.

Lokomotif geri döndü

Aydın Karabulut’ın yeniden bir araya getirdiği By Lokomotif, sekiz yıl aradan sonra canlı performans yaptığı günlere döndü. Grup, bu geceden itibaren Ortaköy’deki Vezir 212 Club’da sahneye çıkmaya başlayacak. Müzik piyasasındaki 30’uncu yıllarını kutlamaya hazırlanan By Lokomotif üyeleri, 70’li ve 80’li yılların müziklerini de içeren geniş repertuvarları, değişik sanatçı sürprizleri ile müzikseverleri coşturacak.

Duayen görev başında

Nadir Yelkenci yönetimindeki CL World Brands Turkey adlı dağıtım şirketi, dünyanın gözde markalarını aynı çatı altında buluştururken Türk tüketicisine seçkin lezzetleri sunmayı hedefliyor. Uluslararası bir ödül olan "Viski Endüstrisi Liyakat Ödülü"nün sahibi ve alkollü içecek sektörünün duayeni Nadir Yelkenci yönetimindeki CL World Brands Turkey, zengin içeriğiyle Antalya Fuarı’nda büyük ilgi gördü.

Senaristin sevgilisi

L
event Kazak, son dönemlerde adını senarist olarak duyuruyor. Zengin oyuncu kadrosuyla ilgi çeken "O Şimdi Asker" filminden sonra bu kulvarda yola devam kararı alan Kazak, şimdi de başrollerini Haluk Bilginer ile Beyazıt Öztürk’ün paylaştığı "Hacivat ile Karagöz Neden Öldürüldü" filminin senaristi olarak karşımızda... Ayrıca başarılı senaristin iş hayatı gibi özel hayatında da her şey yolunda... Uzun zamandır Selin Türkoğlu ile birlikte olan Levent Kazak, son filminin galasına da yine sevgilisiyle birlikte katıldı. Meraklısına: Türkoğlu, beş yıl Okan Bayülgen’le aşk yaşadı.

Nöbetçi televizyoncu

Sunucu, dj, stand-up’çı ve oyuncu Yunus Günçe, Digitürk kanal 18’den yayın yapan ve Türkiye’nin ilk gençlik kanalı olma özelliğini taşıyan S’nek’te her salı program yapacak. Sürpriz konukları ve minimalist konseptiyle "yapacak daha iyi bir şeyi olmayan"ları ekran başına kilitleyeceğini söyleyen Günçe’nin 46 adlı yeni programı 00:30’da başlayacak.
Yazarın Tüm Yazıları