Evliliğe ne gerek var

Manken Esra Eron ile Hülya-Metin Aşık çiftinin oğlu Murat Aşık, sezon başından beri Bodrum’da tatil yapıyor.

İki yıldır beraber olan ve Aşık ailesinin Türkbükü’ndeki muhteşem evinde kalan çiftin keyfine diyecek yok... Ancak buna rağmen evliliğin adını bile anmıyorlar. Hülya Hanım gelin adayını çok sevdiğini dostlarına defalarca söylemiş olsa da çift evliliğe sıcak bakmıyor ve açık açık "Evliliğe ne gerek var, biz böyle çok mutluyuz" diyor.

Konseri kızlarıyla izledi

Ferhat Göçer, önceki gece Kuruçeşme Arena sahnesindeydi. Ünlü tenoru izleyenler arasında Neco’nun eski eşi Oya Germen ile kızları Ayşe ve Zeynep Özyılmazel de vardı. Germen, sesini ve sahne performansını çok sevdiğini söylediği Göçer’in konserini en ön sıradan izlerken, tüm şarkılara da eşlik etti.

Latin yıldız Arena’da çıkacak

Brezilya’nın uluslararası müzik arenasına kazandırdığı en büyük isimlerden biri kabul edilen şarkı yazarı ve vokalist Bebel Gilberto, BKM ve Lounge 102 organizasyonu ile İstanbullu müzikseverlerle buluşacak. Latin müziğinin batıdaki en popüler temsilcilerinden Bebel Gilberto, 22 Ağustos akşamı Kuruçeşme Arena’da konser verecek. 21:00’de başlayacak konserin biletleri Biletix satış noktaları ve www.biletix.com adresinde satışa sunuldu.

Öz anneyle konsere cici anneyle plaja

Nurettin Hasman’ın eğitimlerini yurtdışında sürdüren kızları Mina ve Merve, yaz tatilini Türkiye’de geçiriyor. Haftalardır Bodrum-Türkbükü’nde tatil yapan Hasman kardeşler, zaman zaman İstanbul’a gelerek anneleri Güliz Onursal’la beraber Caz Festivali kapsamındaki konserleri izliyor. Ardından yeniden Bodrum’a dönüp, cici anneleri Eda Taşpınar gibi deniz ve güneşin tadını çıkarıyorlar.

Havuz başında davet verdi

Reklam dünyasının önde gelen isimlerinden Mukaddes Akça, geleneksel yaz davetini geçen hafta Bodrum-Gündoğan’daki "Grance Evleri"nde bulunan villasında verdi. Akça’nın havuz başında ağırladığı isimler arasında, bu davet için sabah ilk uçakla Bodrum’a gelip aynı akşam İstanbul’a dönen Sema Cıngıllıoğlu ile Tülay Ulusoy da bulunuyordu.

Yalın’ı kaçırmıyor

Dedim Uzel, sıkı bir Yalın hayranı... Genç sanatçının hemen hiçbir konseri kaçırmıyor. Onun geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda verdiği konserde de Uzel yine en ön sırada yerini almıştı. Önümüzdeki hafta Bodrum’a gidecek ve Türkbükü’ndeki evinde tatil yapacak olan Uzel’le ayaküstü sohbet ettim. Gelecek sezon için özel bir kanaldan teklif aldığını, bu teklifi değerlendireceğini söyledi.

Fenerbahçe aşkı ağır bastı

Tülin Şahin, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’nin yeni sezon formalarının tanıtımı için İstanbul’da düzenlenen defilede podyuma çıktı. Eşi Mehmet Özer gibi sıkı bir Fenerbahçe fanatiği olan Şahin, aynı defilede görev alan Roberto Carlos’a da catwalk denilen manken yürüyüşünü öğretti. Şahin, aslında aynı gün Paris’te yapılacak bir başka defile için teklif aldığını, ancak Fenerbahçe aşkı ağır bastığı için o teklifi geri çevirdiğini söyledi.

Can’a kardeş seneye geliyor

Takofaks İcra Kurulu Başkanı Hande Bermek ve Biyer Reklam Ajansı’nın sahibi Murat Başoğlu, yaz aylarını oğulları Can’la birlikte Bodrum’daki malikanelerinde geçiriyor. Evlerini çok sevdiklerini ve burada stresten arındıklarını söyleyen Bermek ile Başoğlu, bu arada aileyi genişletmeye de karar vermiş duyduğuma göre... Çift, seneye bir bebek sahibi daha olmayı planlıyormuş.

Önce askerlik sonra düğün

Başar Kozanoğlu, iki yıldır flört ettiği sevgilisi Buse Günay’la, geçtiğimiz günlerde Kozanoğlu ailesinin Polonezköy-Cumhuriyetköy’deki çiftliğinde nişanlanmıştı. Evlilik yolunda ilk ciddi adımı atan çift, düğün içinse Başar Bey’in vatani görevinin bitmesini bekleyecekmiş duyduğuma göre...

Global Deejays bu gece Çeşme’de

"What A Feeling", "San Fransisco" ve "Don’t Stop" gibi başarılı remix’leriyle tanınan, "Get Up" remix’i ile 2007 yazına da damgasını vuran Global Deejays, bu akşam Çeşme Shayna’da... Biletlerin Biletix’te 30 YTL’ye satıldığı bu özel geceyi fırsatınız varsa kaçırmayın derim...
Yazarın Tüm Yazıları