Evlenmek artık daha kolay

Evlilik Listesi adı altında yeni başlayan bir oluşum ile evlilik hazırlığındaki çiftleri yüzlerce mağazayı gezme zahmetinden kurtaran Romeo&Juliet firması, önceki akşam Reina’da tanıtım daveti verdi.

45 özel mağazayı ve binlerce çeşidi aynı çatı altında toplayan şirketin ortakları Gilles De Soria, Arzu Özer Erdem, Jordane De Soria ve Aslı Meltem Ateş, "Biz ’ya herkes gibi ya da rüyalarınızdaki gibi’ parolası ile yola çıktık. Bu oluşum evlenecek çiftlere büyük kolaylık getirecek" dedi. Reina’daki davete katılanlar arasında Sedef Baran, Rafi Atık, Esra Eron ve Tuğba Peksayar da vardı. Yakında Murat Aşık ile nikah masasına oturacak olan Eron, davete annesi Meziyet De Andria ve müstakbel kayınvalidesi Hülya Aşık ile geldi. Arkadaşlarının çoğunu evlendiren Tuğba Peksayar ise babası Haldun Peksayar’la katıldı geceye... Ve müjde de Haldun Bey’den geldi: "Kızım yakında evleniyor."

Contemporary heyecanı erken başladı

Contemporary İstanbul Sanat Fuarı’nın üçüncüsü 3-7 Aralık tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek. Akbank Private Banking’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek, 2010 yılına kadar da firma tarafından desteklenecek olan fuarın tanıtım kokteyli önceki akşam Nişantaşı’ndaki Sofa Otel’de yapıldı. İstanbul’un tanıtımı açısından büyük önem taşıyan, önde gelen koleksiyoncuların danışmanlığında hayata geçirilen ve binlerce resim, heykel, fotoğraf, videoart, dijital sanat eserine ev sahipliği yapacak olan fuarın danışma kurulunda şu isimler yer alıyor: Erdağ Aksel, Engin Ansay, Ayşe Sözeri Cemal, Bingül Cerrahoğlu, Sema Çağa, Kortan Çelikbilek, Nuri Çolakoğlu, Suzan Sabancı Dinçer, Saruhan Doğan, Oktay Duran, Şakir Eczacıbaşı, Can Elgiz, Sevda Elgiz, Leyla Alaton Günyeli, Ali Güreli, Gazanfer Gür, Çetin Güzelhan, Viki Habif, Hasan Bülent Kahraman, Şerif Kaynar, Çiğdem Simavi, Tarık Yoleri ve Necla Zarakol...

Kardeşini kutlamak için Los Angeles’tan geldi

Müzik çalışmalarına uzun zamandır Los Angeles’ta devam eden Kenan Doğulu, kız kardeşi Canan’ın doğum günü partisine katılmak için İstanbul’a döndü. Doğum günü kutlaması da önceki akşam Kenan Doğulu’nun Acarkent’teki evinde yapıldı. Sadece aile üyeleri ve yakın dostların davetli olduğu kutlamada Ozan-Ece Doğulu çifti de hazır bulundu. Bu arada Kenan Doğulu’nun, doğum günü hediyesi olarak kardeşine Amerika’dan bir bavul dolusu yazlık kıyafet getirdiğini de ekleyeyim.

Evlilik Paris’te

Geçtiğimiz yaz aylarında Bodrum-Türkbükü sahillerinde filizlenen Elif Edes-Okan Tapan aşkı, hızla mutlu sona doğru ilerliyor. Ajda Pekkan’ın eski sevgilisi Tapan ile çocuğunun babası Cengiz Han Üçgün’den boşandıktan sonra uzun süre istikrarlı bir ilişki yaşayamayan Edes, 21 Mayıs günü Paris’te nikah defterine imza atacak. Çift, Paris Büyükelçiliği’nde kıyılacak nikahın ardından, balayını da bu romantik şehirde geçirecek.

Yarın açılıyor

Alif Art Antikacılık ve Müzayede Evi, 8-17 Mayıs tarihleri arasında, İstanbul Fotoğraf Merkezi işbirliğiyle bir karma fotoğraf sergisine imza atıyor. Sergide Ara Güler, Arif Aşçı, Attila Durak, Bülent Özgöreni, İzzet Keribar, Mehmet Kısmet, Saygun Dura, Tahsin Aydoğmuş’un çalışmaları yer alacak. Toplam 24 adet eser, uluslararası müze ve koleksiyon standartlarında yapılmış fotoğraf baskıları ile sergilenecek.

Sortie’ye yeni tat

Oğuz Kayhan, Raşit Karakuş ve Süleyman Köse’nin kurduğu Chocolate, bu yaz Sortie içinde de bir şube açıyor. Yemek konusundaki başarısını barına da taşıyan mekan, taze meyvelerden özel olarak hazırlanan frozen seçenekleri, farklı kokteylleri, 60 çeşitten fazla alkollü-alkolsüz kahveleri, şarapları, şampanya kokteylleri ve ithal likörleri içeren zengin mönüsü ile de hayli iddialı... Chocolate’ın yeni şubesinin kapıları 15 Mayıs’ta açılacak.

Alternatif arayanlara

Anneler Günü hediyenize henüz karar vermediyseniz ve bu kez ona çok özel bir hediye sunmak istiyorsanız, işte size bir öneri: Cornelia de Luxe Resort Hotel’de bir hafta sonu tatili...
Yazarın Tüm Yazıları