‘Evet’ dedi

Şebnem Işık, Emre Ergani’nin evlenme teklifine sonunda ‘evet’ dedi...

İkili geçtiğimiz yaz nişanlanmış, hatta aynı evi paylaşmaya başlamış ama şebnem Hanım nikâh defterine imza atma konusunu aceleye getirmek istememişti. Ergani, önceki gece sahibi olduğu Blackk adlı gece kulübünde, yakın dostlarının da yanında nişanlısına bir kez daha “Benimle evlenir misin?” sorusunu yöneltmiş, Işık da kabul etmiş. Bir yıldır beklediği cevabı sonunda alan Ergani’nin ayakları mutluluktan yere değmiyormuş şimdilerde. Ergani ve Işık önümüzdeki yaz aylarında Bodrum’da evlenecek, düğün töreni de Ergani’nin sahibi olduğu Bianca Beach’de yapılacakmış.

Alışveriş kıyafeti

Önceki gün öğle saatlerinde ıstinye Park’ta inşaatçı Yurdal Sert’in eşi Ivana Hanım’a rastladım. Beymen mağazasında alışveriş yapan Ivana Hanım, daha sonra arkadaşları Hande Acar ve Ebru Kadayıfçıoğlu ile buluşup Masa Restaurant’da yemek yedi. Girdiği her ortamda kıyafet seçimiyle bakışları üstünde toplamayı bilen Ivana Sert’in alışverişe çıkarken giydiği mini elbise ve file çorapları da yine dikkat çekiciydi.

Ayaküstü sohbet

Buket-Hayrettin Taşdelen çifti, önceki gün ıstinye Park Alışveriş Merkezi’ndeydi. Çift, burada Milli Takımlar eski Menajeri Can Çobanoğlu ile karşılaştı ve bir süre sohbet etti. Çobanoğlu ve ailesi ile birlikte yaz aylarında yapacakları ortak seyahatlerden konuşan Taşdelen çifti, Borsa Restaurant’daki yemeğin ardından Etiler Alkent’deki evlerine döndü.

Ortaköy’de Doğulu fırtınası

Ortaköy’deki Supper Club’da perşembe geceleri Ozan Doğulu müzik yapıyor. “Ozan Doğulu House Sessions” gecelerinde Doğulu’ya kimi zaman yurtdışından gelen sanatçılar da eşlik ediyor. Ünlü müzisyenin performansı eşliğinde eğlenmeye gelenler arasında sanat ve sosyete dünyasından da pek çok isim yer alıyor.

Efsanevi şarapçı İstanbul’da

Jacopo Biondi Santi şarapları, Türkiye’nin en önemli şarap distribütörlerinden Babil şarapları tarafından ithal edilmeye başlandı. ıtalya’nın Toscana bölgesindeki bağlarda 150 yıllık bir tecrübe ile yetiştirilen üzümlerden yapılan bu şarapları Türkiye ile buluşturan firma, 16 Nisan’da Four Seasons Otel Bosphorus’da bir tanıtım daveti düzenleyecek. Biondi Santi Ailesi’nin son kuşak temsilcisi Jacopo Biondi Santi’nin de katılacağı davette, Jacopo Biondi Santi şarapları cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra tanınmış şarapseverler ve gurmelere tanıtılacak.

Genel müdür oldu

Leyla Taşkın, Çakırlar şirketler Grubu’nun Bodrum-Turgutreis’teki butik otel ve rezidans projesi Gardens of Babylon’da genel müdür olarak işe başladı. Leyla Hanım şu sıralar, temmuz ayında hizmete girecek Gardens of Babylon’un açılışı için yoğun bir şekilde çalışıyor. Taşkın, 16 Nisan Perşembe günü de otel ve rezidanslarını tanıtmak amacıyla Teşvikiye-Atiye Sokak’taki Zazie Restaurant’da bir öğle yemeği verecek.

Chocolate Bodrum’da

Chocolate, Bodrum’a demir atıyor! Raşit Karakuş, Süleyman Köse ve Oğuz Kayhan’ın sahibi oldukları Chocolate restoran zincirinin bir şubesi de Türkbükü’nde açılıyor. Mekân, haziran ayının ilk haftasında Adasahil Oteli’nde, Eski Cafe-inn’in yerinde yaza merhaba diyecek. Chocolate, 24 saat hizmet verecek.

Annesini kaybetti

ışadamı Özcan Karamahmutoğlu, annesi Nezahat Karamahmutoğlu’nu kaybetti. Sekiz gündür Medicana Hastanesi’de yoğun bakımda yatan Nezahat Hanım, önceki gün hayata gözlerini kapadı. Nezahat Hanım’ın cenazesi, dün Levent Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı’na defnedildi. Özcan Bey annesini, eşi Begüm Hanım ise çok sevdiği kayınvalidesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Ben de Karamahmutoğlu ailesine sabır diliyorum.

Cadde’deki Saloon

Bağdat Caddesi’nde 2004 yılından bu yana hizmet veren Saloon, ağırlıklı olarak ıtalyan mutfağından oluşan mönüsünde, dünya mutfağının farklı lezzetlerini Türk ağız tadıyla birleştirerek müşterilerine sunuyor. Saloon, haftanın her günü 11.30-15.00 saatleri arasında lezzetli alternatiflerden oluşan öğle yemeği paketi sunuyor. Mekânda 23.30’dan itibaren DJ eşliğinde başlayan eğlence de ilerleyen saatlere kadar devam ediyor.
Yazarın Tüm Yazıları