Etiler Şamdan’da kötü bir tesadüf

Teodem Deri’nin sahibi Teoman Demir geçtiğimiz hafta bir grup erkek arkadaşıyla Etiler Şamdan’a gitmiş. Geç vakitlerde mekana kızı Hande Demir ile sevgilisi Erdinç Acar da gelmiş...

Ancak onları görünce Teoman Bey’in yüzü bir anda asılmış. İçeride sevgilisi Erdinç Acar’la son derece samimi görünen kızının üzerinden gözlerini alamayan öfkeli baba, bakışlarıyla genç kızı sürekli ikaz etmiş. Bunun üzerine o da sevgilisini alıp kulüpten kaçarcasına ayrılmış.

Göknil’e ödül

Sahneye çıkan ilk Müslüman Türk kadını Afife Jale’nin adını yaşatmak ve tiyatro sanatını teşvik amacıyla Yapı Kredi Sigorta A.Ş. tarafından 8’incisi düzenlenen ‘Afife Tiyatro Ödülleri’ sahiplerini buldu. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen ve sunuculuğunu Korhan Abay’ın üstlendiği törende, ‘Yılın En Başarılı Giysi Tasarımcısı’ dalında ödülü kazanan kişi, Home Store’un ortağı Atilla Aksoy ile yaşadığı aşkla tanınan Canan Göknil oldu...

Hamile zannettim

Selim-Semra Edes çiftinin kızı Elif’i geçtiğimiz gece Swissotel’in girişinde gördüm. Yıldırım Mayruk defilesini izlemeye tek başına gelmişti. Göğüs dekolteli mavi elbisesi şıktı. Yalnız bir şey dikkatimi çekti; Edes’in inanılmaz şiş duran karnı! Önce hamile zannettim, sonra bekar olduğunu hatırlayınca bu olasılığı aklımdan çıkardım. Belli ki bu sıralar yediklerine pek dikkat etmiyor.

Paris atmosferi

Nişantaşı Beymen, açılışıyla semte renk kattı. Doğma büyüme Nişantaşılı biri olarak bu durumu yadırgamadım. Rumeli Caddesi, ben Nilüfer Hatun Ortaokulu’nda okurken İstanbul’un en popüler caddesiydi. Abdi İpekçi Caddesi de eskisine oranla çok daha popüler. Cafe’ler havaların ısınmasıyla sandalyeleri kaldırımlara çıkartarak Paris’in dünyaca ünlü Champs Elysees Bulvarı görüntüsünü yakaladılar. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün bu oluşumda katkısı büyük. Beymen Brasserie’nin patronu Zeynep Fadıllıoğlu’nun da bu güzelliklerin, şenlik havasındaki görüntülerin oluşmasında önemli yeri olduğunu düşünüyorum.

Göğüsler yarıştı

Sosyetenin en alımlı kadınlarından biri olan Mine Taşkent, geçtiğimiz gece Yıldırım Mayruk’un Swissotel’deki defilesini izlemeye gitti. Taşkent’in giydiği elbisenin göğüs dekoltesi hayli çarpıcıydı... Silikonsuz göğüsleriyle övünen Mine Hanım, göğüs dekoltesinden vazgeçmeyen sosyetik güzellere iyi bir örnekti o akşam... Aynı saatlerde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda da bu yıl 8’incisi düzenlenen ‘Afife Tiyatro Ödülleri’ töreni vardı. Geceye katılan çok sayıda sanatçı arasında, Ayşegül Aldinç siyah transparan bluzuyla dikkat çekiyor ve geçen yıllara meydan okuduğunu kanıtlıyordu.

Evlilik yakın

Nişantaşı’ndaki Sushico, Chinese in Town’ın sahibi Sermet Severöz, bir şube de Kemer Country’de açtı. Severöz iş prensiplerine sıkı sıkıya bağlı bir isim. İşlerin yolunda gitmesi için gece gündüz çalışıyor. Evlilik planları yaptığı sevgilisi Özlem Oğuz’un da Ankara’dan gelerek İstanbul’a yerleşmesiyle Sermet Bey’in keyfi iyice yerine geldi. Sevgililer önümüzdeki aylarda evlenmek için plan yapıyorlar... Sermet Severöz’ün son aylardaki en büyük dileği ise bir kız çocuğu babası olmakmış duyduğuma göre. Hayırlısıyla o da olur kısa zamanda...

Bir dargın bir barışık

İlhan Şeşen, program yaptığı Eylül Bar’da bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Nilhan Aydın’la bir araya geldi. Yeni albümünü kış aylarında çıkarmayı düşündüğünü söyleyen Şeşen, ‘Benim şarkılarım kışa daha uygun, atmosferle ilgili galiba’ dedi. Nilhan Aydın ise, Şeşen’le mutlu olduklarını söyledi.

Mağlubiyeti unutmuş

Büyük Kulüp’ün geçtiğimiz ay yapılan başkanlık seçimlerine aday olarak katılan Mehmet Kuriş, başkanlık şansını kaybetmiş, eski başkan Duran Akbulut seçimden bir kez daha zaferle çıkarken Kuriş ise aldığı az oyla hüsrana uğramıştı. Kurişler’e Nişantaşı’ndaki Çin restoranı Chinese in Town’da rastladım. Nihayet keyifleri yerine gelmişti.

Yurtdışına gidiyor

Geçtiğimiz günlerde AKM’de ‘Yansımalar’ adında bir resim sergisi açan Gülcan Karadağ Ateş’in 43 eseri, önümüzdeki ay da ABD ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde sergilenecek. Bugüne kadar yaklaşık bin resme imza atan ve dokuz kişisel sergi açan sanatçı, şu sıralar bu sergiler nedeniyle heyecanlı... Karadağ’ın tablolarını yurtdışında sergilenmeye başlamadan önce görmek istiyorsanız, 22 Nisan tarihine kadar vaktiniz olduğunu hatırlatırım...

6 bin dolara tablo aldı

İçmimar Gül Erdeniz, geçtiğimiz hafta Toprak Sanat Galerisi’nde açılan İsmail Acar sergisini gezdi. Gül Hanım, Acar’ın Porselen Krallıklar adını verdiği ve 50 adet tablosunun yer aldığı sergisinden gül figürleriyle işlenmiş bir tablo beğendi. Ve 6 bin dolar ödeyerek çok beğendiği bu tablonun sahibi oldu.
Yazarın Tüm Yazıları