Eğlence dönüşü

Esra Dinçkök, eğlenceyi seviyor. Ama ne kadar geç yatarsa yatsın, sabah erken saatte de işinin başında olmayı başarıyor.

Akmerkez residans’taki evlerine yakın diye genellikle Etiler Şamdan’da eğlenmeyi tercih eden Esra Hanım ve eşi Raif, Dinçkök’e sık sık bu mekanda rastlamak mümkün. İkili, geçtiğimiz akşam da aynı mekanda karşımıza çıktı. Çift, geceyi erken saatte bitirdi.

Erbil’den yakın ilgi

Başak Yapım’ın geçtiğimiz haftasonu verdiği iftar yemeğine katılan M. Ali Erbil, ilgi odağı olmayı başardı. Şovmen, bir ara Lerzan Mutlu ile annesi Reyhan Hanım’a da takıldı. Aynı masada oturduğu Erbil’in bacaklarını ellemesi üzerine Lerzan Mutlu, ünlü şovmeni engellemek için ellerini tuttu. Erbil de bu hareket sonrası Reyhan Mutlu’ya dönerek ‘Annem benim’ diyerek sarıldı.

Sakal değiştirmiş

Laila’nın patronu Şefik Öztek geçtiğimiz gece Bostancı Gösteri Merkezi’nde Mehmetçik Vakfı yararına düzenlenen geceye katıldı. Sahneye çıkan Seda Sayan’ı izlemeye arkadaşı Emel Müftüoğlu ile gelen Öztek’in sakallı yeni imajı dikkat çekti.

Arkadaş mı sevgili mi

Türkan Şoray’ın kardeşi Nazan Şoray yeni erkek arkadaşıyla geçtiğimiz gece Maçka’daki Shu Bar’da eğlendi. İşadamı Kemal Acar ile bir aydır gecelerde gözüken Şoray henüz ilişkisinin adını koyabilmiş değil. Shu Bar’ı el ele terk eden Şoray ve Acar’ın ilişkisinin boyutunu önümüzdeki günler gösterecek.

Doğum günü alışverişi

Çiğdem-Behzat Uygur çifti geçtiğimiz hafta oğulları Behzat’ın 14. doğum gününü kutladı. Doğum gününden bir gün önce küçük oğulları Nejat ve büyük oğulları Behzat’la Akmerkez’e giden Uygur ailesi, Behzat Uygur’a yeni yaşı için hediye olarak balıkçı yaka bir kazak aldı.

Bir günlüğüne geldi

Jael ve Pitli Hertig adlı iki müzisyenden kurulu İsviçreli grup Mich Gerber, geçtiğimiz cuma akşamı 5. Kat’ta sahneye çıktı. Mekanın sahibi Yasemin Alkaya’nın ricasını kıramayarak bir günlüğüne Türkiye’ye gelen grup, performansıyla izleyicileri coşturdu. Gördükleri ilgiden memnun kalan grup üyeleri, 5. Kat’a ve İstanbul’a hayran kaldıklarını ve en yakın zamanda yeniden gelerek şehri gezmek istediklerini belirtti.

Baba oğul buluştu

Taksim’deki Maksim Gazinosu’nun sahibi Fahrettin Aslan küs olduğu büyük oğlu Sacit ile barıştı. Geçtiğimiz gün Taksim’deki The Marmara Oteli’nin lobisinde buluşup sohbet eden baba oğulun keyfi yerindeydi. Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın, Maksim’in yıkılıp yerine otel yapılmasını onayladığı, oğlu Sacit Aslan’na da işlerle ilgilenmesi için talimat verdiği öğrenildi.
Yazarın Tüm Yazıları