Yurtdışı eğitim fuarları başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Yurtdışı eğitim fuarları başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2014 15:52

Yurtdışı eğitim organizasyonu arasında olan IEFT Fuarları (International Education Fairs of Turkey), bu yıl 25’inci kez kapılarını açacak. 8-17 Mart tarihleri arasında 6 merkezde düzenlenecek olan etkinliğe 35 ülkeden 200’e yakın üniversite ve kolej katılacak.

Haberin Devamı

Gençleri, öğrencileri ve ailelerini Türkiye dışındaki eğitim kurumlarıyla buluşturan organizasyonda burs ve benzeri imkanlar katılımcılara verilecek. Ankara, İzmir, İstanbul (Avrupa ve Anadolu Yakası), Eskişehir ve Adana’da düzenlenecek fuarlarda 25 kişi ücretsiz İngilizce, bin ziyaretçi ise ücretsiz online İngilizce dil kursu kazanacak. Ayrıca ücretsiz olarak IELTS ve TOEFL IBT seviye tespit ve genel İngilizce dil yeterlilik sınavları özel bir bölümde yapılacak. Öğrenciler dil seviyelerini ölçebilecekler.

ABD ve İngiltere’den 50’nin üzerinde olmak üzere, Almanya, Kanada, Rusya, Fransa, İtalya, İspanya, İsveç, İsviçre, Macaristan, Polonya, Çin, Danimarka, Litvanya, Avusturya, Estonya, Kazakistan, Bosna gibi dünyanın değişik ülkelerinden 200’ün üzerinde eğitim kurumu organizasyona katılacak.

Haberin Devamı

Fuarlarda yer alacak kurumlar arasında, University of Southampton, University of York, Cardiff University, California State University, New York Institute of Technology, New York University School of Engineering, State University of New York, University of Buffalo, University of Nevada, University of San Francisco (School of Management), University of Southern California, University of Washington, The University of British Columbia, Frankfurt School of Finance & Management, Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg, Fachhochschule Frankfurt am Main, Universität Konstanz, The American University of Paris, Tallinn University, University of Applied Sciences Upper Austria, MIP-Politecnico di Milano, Danish Business Academies, Tomsk Polytechnic University, Sophiahemmet University, University Sarajevo (Faculty of Adminstration) gibi okullar de yer alıyor.

Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veya on-line davetiye almak için: www.ieft.com.tr

Mart 2014 Fuar Takvimi

IEFT Fuarları

11 Mart : ANKARA (Sheraton Oteli) / 12:00-18:00
13 Mart : İZMİR (Hilton Oteli) / 12:00-18:00
15-16 Mart : İSTANBUL (Kongre Merkezi) / 12:00-18:00
17 Mart : İSTANBUL Anadolu Yakası (ByOtell) / 14:00-19:00

Haberin Devamı

IEFT Yurtdışı Eğitim Günleri

8 Mart : ESKİŞEHİR (Dedepark Oteli) / 13:00-17:00
9 Mart : ADANA (Hilton Oteli) / 13:00-17:00

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!