Ece Gürsel’in menfaatleri..

Hıncal Uluç’la çektirdiği fotoğraflarla gündeme düşen Ece Gürsel bir süre önce Başka Yerde Yok’a konuk oldu.

O güne kadar kafamda "Hıncal Uluç-Ece Gürsel" ilişkisine bir anlam veremediğim için, Ece Gürsel’e olayın perde arkasını açıklamasını isteyen çok sayıda soru sordum. Kaçamak yanıtlar verdi, doğruları söylemedi.

Söylediğinin özeti şuydu: Gündeme geldikçe fiyatım artıyor, gündeme gelmek için de gerekeni yaparım..

Aynı Ece Gürsel şimdi de kalkmış "Beni gerçekten Ece Gürsel olduğum için sevecek, menfaatlerden arınmış bir sevgilim olsun istiyorum. Tanımak istediğim insanlar oluyor ama sonuç yok. Hayatıma girmek isteyen erkeklere bir tavsiyem var. Bana kendilerinden bahseden mektuplar yazsınlar. Bu konuda ciddiyim. Çünkü bir insanın niyetini kaleme aldığı cümlelerden anlar ve karakter analizi yaparım. Niyetini çözerim. Bana mektup yazarlarsa, benimle tanışma fırsatı bulurlar" demiş..

Gördüğünüz gibi "gündeme gelmek" için her yolu deneyen Ece Gürsel şimdi kalkmış "menfaatlerden arınmış" bir sevgili istiyor. "Menfaat" için gerekeni yapacak bir imaj çiz, sonra "menfaatlerden arınmış sevgili iste!"

Kim inanır buna. Her şeyden önce Ece Gürsel inanmaz.. Hiç kimseye, hiçbir erkeğe..

Ece Gürsel’e önerim, oturup önce kendine uzun bir mektup yazması.. Sonra cümlelerine bakıp kendini tanımaya çalışması. Karakterini, hayattan ne beklediğini analiz etmesi..

Boyundan büyük laflar edip, falcılığa soyunup herkesi kendine güldürmemesi.. Varsa bir üretimi konuşması, yoksa ölene kadar susması..

Türkiye’nin ideal kadını..

George Clooney ideal kadını tanımlamış: Nicole Kidman’ın gülüşü, Julia Roberts’ın kişiliği, Michelle Pfeiffer’ın güzelliği ve son olarak da Jennifer Lopez’in ihtirası..

İdeal kadını Türkiye şartlarında tanımlaya çalışsak diye düşündüm birden:

Seray Sever’in gülüşü, Candan Erçetin’in kişiliği, Gülben Ergen’in güzelliği ve Hülya Avşar’ın ihtirası..

Bir de.. Bir de.. Clooney eksik söylemiş..

Banu Alkan’ın zekası.. Nasıl ama?

Çin’den alınacak ders..

53. Miss World finali 2003 yılında Çin’de yapılmıştı.

Bu yarışmadan sonra dünya medyalarında Çin’le ilgili bin makale yayınlandı, 400 olumlu sözcük sarf edildi.

Dünyanın en etkili güzellik yarışması Çin’i gündemin baş sayfalarına çok olumlu şekilde taşıdı. SARS krizinden sonra ciddi yara alan Çin turizmi böylece yaralarını sardı.

Kuş gribinin de Türkiye’ye yönelik turizm hareketini etkileyeceği kesin.. Bu nedenle Mayıs-Haziran-Temmuz aylarında dünya kamuoyunun dikkatini çekecek etkinlikleri Türkiye’de düzenlemek şart. Dünya kamuoyunun ilgisini çekmenin de genetik kodları belli: Magazine yüklenmek! Uyarayım dedim.

Teoman’ın kapağı..

Teoman’ın yeni albümü "Renkli Rüyalar Oteli"ni çıkar çıkmaz aldım. Hangi şarkılar iyi, hangi şarkılar kötü, henüz karar veremedim..

Teoman kürüm henüz sürüyor.

Şu anda söyleyebileceğim, albümün kapak tasarımının ve üstündeki Teoman fotoğrafının çok "ucuz" durduğu..

Ucuz Amerikan komedi filmlerinin afişlerini andırıyor.. Basit bir çözüm ama bıraktığı etki de basit..

Dinlemeye devam edeyim bakayım, şarkılar da basit mi?

Çekirgelik

Üç şey çok zordur: Bir sırrı tutmak, bir yarayı unutmak ve bir boş zamanı değerlendirmek. (Chilo)
Yazarın Tüm Yazıları