Dünyada bir o kalsa yine de aşk yaşamam

Çiğdem Kayalı, Mustafa Denizli’yle yaşadığı aşkın ardından sevgili tercihlerini hep gençlerden yana kullandı.

Haberin Devamı

Tarkan Sualp’ten sonra  Uğur Güven’le birlikte olan Kayalı’nın adı son olarak, Süreyya Yalçın’ın eski nişanlısı Emre Bahçıvan’la anıldı. Çiğdem Hanım’a bu dedikoduların doğru olup olmadığını sordum. Bahçıvan’la Harbiye’deki Piyasa adlı kulüpte karşılaştıklarını doğruladı, ancak “Dünyada bir o bir ben kalsak, yine de aramızda aşk olmaz” diyerek aşk dedikodularını reddetti.

Yarasa kız oldu
Nadir Yelkenci’nin Sibel Serin’le evliliğinden olan kızı Melis’i geçtiğimiz gün Arte Tahir’in doğum günü için düzenlediği kıyafet balosunda gördüm. ‘Yarasa kız’ kostümüyle gecenin en çok dikkat çeken isimlerinden biriydi.

Nomads, İstanbul’a geliyor
İstanbul, dünyanın önde gelen moda markalarının yanı sıra artık Zuma, Wagamama, Cipriani gibi yeme, içme ve eğlence sektöründen ünlü markaların da tercihi oldu. Şimdi de Mehmet Koçarslan’ın sahibi olduğu Su Entertainment Group, Amsterdam’ın ünlü restoranı Nomads’ı şemsiyesi altına alıyor. İstanbul’un gece hayatını Arap ezgileriyle renklendirecek Nomads’ın ilk şubesi, 23 Kasım’da Ortaköy’deki eski Cyristal’ın yerinde açılacak.

Haberin Devamı

Güral ailesinin mutlu günü
Güral Porselen’in sahibi İsmet Güral’ın oğlu Ali Güral, hayatını İzmirli Kanlıcı ailesinin kızı Ceren Kanlıcı ile birleştirdi. Ankara Sheraton Otel’de düzenlenen düğün töreninde çiftin nikâhını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı, nikâh şahitliğini de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Başbakan’ın üç çocuk istediği çift, düğünün ardından balayı icin Bora Bora adalarına gitti.

Manken gibi
Eski ANAP milletvekili Cavit Kavak’ın yeğeni Banu Kavak, önceki gün İstinye Park’taydı. Alışveriş merkezine Porsche’siyle gelen Kavak, aracından inerken sergilediği görüntülerle, mankenleri aratmadı...

Yazarın Tüm Yazıları