Düğmeye basıldı: Rahşan Hanım ittifak yapacak!

KARAR bir yıl önceki Bilderberg Toplantısı’nda alındı:

Düğmeye basılacak, hamam sıcağında cıvıyan sabun misali habire elden fırlamakta olan cumhuriyeti sıkı sıkı tutmak için ittifak kurulacak, Rahşan ittifakın bayraktarlığını yapacak, Yılmaz Büyükerşen en başkan, Mehmet Ağar as başkan, Yaşar Okuyan eş başkan olacak! Mesut Yılmaz ittifaka görünmeden destek verecek.

Ancak, düğmeye basılması için iki kişilik engel vardı:

1) Fehmi Koru

2) Bülent Ecevit

Bu iki kişi pekálá düğmenin ayarıyla oynayabilirdi.

Bunun için bir yıl beklendi.

Bu arada bir sonraki Bilderberg’e Fehmi Koru çağrıldı, o gece erken yattığı için barda kafalar çekilirken kararlar gözden geçirildi, Koru yediği ekmeğe "murdar" diyemeyeceği için onun muhalefeti pasifize edildi.

Tedbir olsun diye ayrıca içtiği suya muhalefet duygularını gözü yaşlı desteğe çeviren bir ilaç da katıldı. Bu iş o kadar ustaca yapıldı ki koskoca Fehmi Koru bile ne içtiğini anlamadı.

Bu arada diğer güçlü muhalif Bülent Ecevit’in özel bir teknoloji sayesinde kaderi ile oynandı. Zihni kapatıldı, artık hiçbir şeye itiraz edemez hale getirildi.

Hatta, ittifak fikri onun üzerine atıldı ki, herkes ittifakı ak güvercin sansın!

* * *

Ben adı geçen toplantıya katıldığım için bizzat duydum; ittifakın gövdesini Yaşar Okuyan sırtlayacak. Zira, ittifak ağır bir şeydir, her bünye kaldıramaz.

Okuyan’ın ana gövde olmasının nedeni hem MHP’den, hem ANAVATAN’dan, hem DYP’den oy alabilme kapasitesidir.

Sırf 2006’da ittifak kursun diye Okuyan yıllarca bu partileri gezdi, kendini tanıttı. Ancak milletin ezici çoğunluğunun gönlünde yatan aslanın Hür Parti adı altına örgütlenecek bir parti olduğunu görünce, Hür Parti’nin başına geçti.

Okuyan’ın kendi şehrinde belediye başkanlığı seçimlerini açık ara kaybetmesi de basılan düğmenin bir parçasıdır.

Sağ gösterip sol vurma misali!

* * *

Zaten, ittifak da sağ gösterip sol vurma amacıyla kuruldu.

Bilderberg’de, meşrep gereği, sol gösterip sağ vurma kararı alınmıştı ama Rahşan Hanım, "Benim imajıma uymaz, ben sağ gösterip sol vururum" diye itiraz edince ittifakın en güçlü kalesini kaybetmemek için çaresiz strateji değiştirildi.

Böylece, Bilderberg tarihinde en zor karar alındı: Sola cevaz verilecek!

Bilderberg’in gizli şövalyeleri, "Allah’ım bu ilk ve son olsun!" diyerek karara parmak bastılar.

* * *

Siz bakmayın tutmayan Süleyman Demirel, Deniz Baykal, Mehmet Ağar ziyaretlerine. Bunların hepsi ayak.

Yaşar Okuyan, Yılmaz Büyükerşen, Mehmet Ağar ağır toplar!

Hepsinin üzerinde ise Mesut Yılmaz’ın önlenemez ağırlığı var. Bilderbergciler biliyorlar ki, millet Mesut Yılmaz’ın adını duyunca dayanamaz; ittifaka oy verir, yüz verir, ne bileyim ben, gönlünden ne koparsa onu verir!

Zaten, eski Bilderbergci, "işin millet ayağını bana bırakın" diye haber gönderdi de Bilderberg düğmeye basma kararını o saat verdi.

Ne de olsa ittifakın en ağır topunun bizden olması lazım.

Bilderberg raconu böyle!

İttifakçılar söz verdiler; beni de kadrolu paşa yapacaklar!
Yazarın Tüm Yazıları