Dublör kullandı

Robert De Niro, Al Pacino, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger ve Jean-Claude Van Damme gibi daha birçok dünya starının dublörlüğünü yapan Ayhan Yıkgeç, "Rüyalarda Buluşuruz" dizisindeki kaza sahnesi için Türkiye’ye geldi.

Bugüne kadar sayısız filmde dublörlük yapan, evli ve iki çocuk babası olan 40 yaşındaki Ayhan Yıkgeç, tam 18 yıldır bu işi yapıyor. Riva Yolu’nda, sekiz kamera ile yapılan çekimlerde, senaryo gereği Cenk Ertan’ın, Özlem Conker’in otomobilini motosikletle takip sahnesi çekildi.

Conker’in bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandığı sahnenin çekiminde Özlem Conker’in dublörlüğünü yapan Yıkgeç, peruk takmak zorunda kaldı. /images/100/0x0/55ea4a49f018fbb8f8764da6

Yıkgeç, kiralanan bir arabayla saatte 120 kilometre hızla kaza sahnesini burnu kanamadan gerçekleştirdi.

Çekim sırasında heyecanlı görünen Conker, "BAyhan Yıkgeç eşlik etti. Kendisi bir profesyonel. Bana benzemesi için peruk falan takıldı. Arabanın sürücü koltuğunda ben oturuyordum ama ne direksiyon ne de pedallar bendeydi. Kendisi yan koltuktan tek ayak ve tek kolla arabayı çok güzel idare etti. Biraz korktum ama işine çok hakim" dedi.

İstanbul da buluştular

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 86’ncı yıldönümü Urfa’dan sonra İstanbul’da da kutlandı. Bahçelievler’deki Piramit Restaurant’taki kutlama renkli geçti. Geceye, İstanbul’da yaşayan çok sayıda Şanlıurfalı’nın yanı sıra siyaset, sanat ve bilimadamları da katıldı. "Şanlıurfa benim yaşamımda dönüm noktası olacak" diyen Vali Yusuf Yavaşcan, İstanbul’daki işadamlarını doğduğu kentlerine yatırıma çağırdı. Gözlerin İbrahim Tatlıses’i aradığı kurtuluş gecesinde, Şanlıurfa Vakfı’nın İstanbul Şube Başkanı Fevzi Yeşilçimen, Vali Yavaşcan’a teşekkür plaketi verdi. Bu arada tatlıları ile ünlü Hacıbozanoğlu’nun sahibi Murat Bozanoğlu da Yavaşcan’a, okul yaptırma sözü verdi. Sıra Gecesi Grubu’nun yörenin türkülerini seslendirdiği gecede, folklorcular halk oyunlarını sergiledi.

Sezonun ilk partisi

Antalya Kayı Group’a bağlı MC Entertainmet şirketi, Lara Beach MC Arena’da sezonun ilk partisini düzenliyor. Laides First Party adını taşıyacak olan ve kadınların ücretsiz gireceği parti 26 Nisan’da yapılacak. Dünyaca ünlü Snap Turbo B’nin ve Ani Lorak’ın konserinin yanı sıra Hollanda’dan iki ünlü kadın DJ Natajia ve Miss Nine, sabaha kadar sürecek olan organizasyonda görev alacak.

Rengarenk bir Paskalya

Divan Pastanesi, birbirinden lezzetli pasta ve çikolata seçeneklerini Paskalya’ya özel rengarenk sürprizlere dönüştürüyor. Doğanın tüm renklerini cömertçe sunduğu bahar aylarının müjdecisi "Paskalya Bayramı" için çikolata ve badem ezmesiyle hazırlanan tavşan ve yumurta figürleri, çok özel dekoratif hediyelikler, özel Paskalya pastasının içinde sunulan çikolatan yapılmış renkli yumurtalar, Paskalya’yı bir renk karnavalına dönüştürecek. Paskalya coşkusunu baharın tüm tonlarıyla kutlamak isteyenleri nisan ayı boyunca, Divan pastanelerinde birbirinden renkli alternatifler bekliyor.

Boş vakti yok

Türkiye’nin en tanınmış mankeni Vahe Kılıçarslan, bir yanda hazırlayıp sunduğu televizyon programı bir yandan da açılışlar yüzünden hiç boş vaktinin olmadığını söylüyor. TV programının reytinglerinin çok iyi gittiğini söyleyen ve üç yıldır ekranlarda olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü manken, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Nefise Karatay’la birlikte Nişantaşı’ndaki Bistro Cafe’nin açılışını yaptı.
Yazarın Tüm Yazıları