Dolgular yenilendi

1 Ekim’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da Somalili çocuklara yardım için konser verecek olan Pekkan, sahneye yenilenmiş ve ışıl ışıl bir yüzle çıkmak için estetik uzmanının kapısını çaldı.

Haberin Devamı

Pekkan, dün ünlülerin estetik doktoru olarak tanınan Serdar Eren’i görmek üzere Maslak Acıbadem Hastanesi’ndeydi... Yüzünün diri görünmesi ve kırışıklıkların silinmesi için Eren’e dolgularını yenileten sanatçı, yapılan dolgu enjeksiyonunun ardından hastaneden ayrıldı.

Dersler başladı

Edebiyat, sanat tarihi, müzik, felsefe, psikoloji, tarih, fotoğraf, resim gibi birçok başlık altında seminer ve kurslar düzenleyen Aralık Derneği’nin 2011-2012 programları belirlendi. Elif Dürüst ve Şirin Yalçın’ın da kurucuları arasında olduğu Aralık Derneği, Vaka-i Aşk, Bir Desen Atölyesi, Edebiyat Atölyesi, Yaşama Sanatı, Yaşam Koçluğu, İlişkiler, İstanbul’da Popüler Tarih Okumaları, Tasavvuf ve Bilinmeyen Yönleriyle Esma-ül Hüsna gibi eğitici, öğretici birçok konunun yer aldığı seminer ve kurslara ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Dünya gurmeleri Borsa’da

Rasim Özkanca’nın sahibi olduğu Boğaziçi Borsa restoran, Yeditepe Üniversitesi’nin düzenlediği “Dünya Genç Aşçı Yarışması” finali için Türkiye’ye gelen gurme derneği Chaine Des Rotisseurs’ün 32 ülkeden 210 üyesine ev sahipliği yaptı.

Şehirler eşleşti

Dünyanın dört bir yanında farklı şehirlerin gece hayatı kültürlerini birbirleriyle paylaştıran Smirnoff Nightlife Exchange Project, bu yıl 12 Kasım’da dünya çapındaki 50 şehirde eş zamanlı olarak yapılacak. Etkinliğe bu yıl İstanbul da dahil oldu. Buenos Aires şehri ile eşleşen İstanbul’da okyanusları aşmaya gerek kalmayacak.

Survivor’cılar  panikledi

Modacı Zeynep Tunuslu, “Survivor”da hiç görmediği yarışmacı Tevfik ile objektife yakalandı. Yarışmadan aylar sonra geçtiğimiz akşam Asmalımescit’in ara sokağında, kapı önünde oturmuş sohbet ederken objektife takılan çift, flaşların patlamasıyla tedirgin oldu. Paniğe kapılan Tevfik, kaçmaya çalıştı. Duruma müdahale eden Tunuslu, “Biz arkadaşız, Tevfik ile hiç görüşemedik çünkü o diğer adadaydı. Geldiklerinde ise ben elenmiştim” dedi.

Orijinal parti

Indie dans müziğinin Norveçli temsilcisi Datarock ve pop müziğin en güzel kadınlarından Sophie Ellis-Bextor’in sahne aldığı “all Originals Party”, geçtiğimiz cumartesi akşamı Maçka Küçükçiftlik Park’ta yapıldı. Partide, Sattas, Melis Danişmend, Alper Bahçekapılı ve Radyo Eksen DJ’leri müzikleri ile katılımcıları coşturdu.

Haberin Devamı

Yemek buluşması

İstanbul Levent’teki Yemek Pazarı, önceki gün ünlü isimleri ağırladı. Oyuncu ve manken Demet Öger’in tavsiyesiyle Levent Yemek Pazarı’na gelen stil danışmanı George Blodwell ve Amerikalı oyuncu Darren Lee Darnborough, yemekleri çok beğendiklerini söyledi.

Golf ustaları buluştu

Gayrimenkul geliştirme şirketi Emaar’ın düzenlediği golf turnuvası, İstanbul Golf Kulübü’nde geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Erkeklerin üç, kadınların ise iki kategoride mücadele ettiği Emaar Golf Turnuvası’nda gross birincileri bayanlar kategorisinde Beyhan Benardete ve erkekler kategorisinde Alihan Afşar, Dubai’de ikişer kişilik bir tatil ile Emaar’ın ‘The Address Montgomerie Dubai’ golf kulübüne 2 günlük giriş hakkı kazandı.

Haberin Devamı

Kanyon’da davet

Pazartesi akşamı ELLE ve Kanyon işbirliğiyle düzenlenen, başrollerini Justin Timberlake ve Mila Kunis’in paylaştığı “Friends with Benefits” (Arkadaştan Öte) filminin özel gösteriminde cemiyet hayatının önde gelen simaları bir araya geldi. ELLE Ekim sayısının kapağını süsleyen Justin ve Mila’nın eğlenceli filmi, davete katılan konuklar tarafından da beğenildi. Kanyon’daki ön gösterime Beliz-Derin Sarıyer, Dilruba-Levent Çelepçi, Ebru Şallı-Harun Tan, Ece Şirin, Salih Saka gibi ünlü isimler katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları