Dimitriou Cahide gecelerinde

Cahide Cabaret, geçtiğimiz akşam Angela Dimitriou’yu ağırladı.

Türkiye’ye gelir gelmez Türk ve Yunan dostlarıyla buluşup Cahide’ye giden ünlü şarkıcı, bu renkli gecede Cahide kızlarıyla sahneye çıkarak "Margarites" ve "Ela Ela" şarkılarını seslendirdi. Geç saatlere kadar mekanda kalan Dimitriou, oradan ayrılmadan önce şov grubuyla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Sanat tutkunu otelci

Türkiye, Casa Dell’Arte markası ile geçtiğimiz yaz hizmete giren ve Türkiye’nin ilk sanat oteli olan Casa Dell’Arte Otel ile tanıştı. Ülkemizin önde gelen koleksiyoner işadamlarından Yunus Büyükkuşoğlu ve kızı Ahu Büyükkuşoğlu tarafından Bodrum-Torba’da kurulan bu otel, sanat ile tatili birleştiren yepyeni bir anlayış yarattı. Her bir köşesi Yunus Bey’in koleksiyonundan parçalarla süslenen otel, yaz aylarında Citigroup CEO’su Sandy Weill ve Chelsea takımının patronu Abramovich’i de ağırladı. Büyükkuşoğlu, temmuz ayında İngiliz The Guardian Gazetesi tarafından "2007’de Avrupa’da Açılan En İyi Butik Otel" seçilen Casa Dell’Arte ile gurur duyduğunu ve bu popülerliği kaybetmemek için elinden geleni yapacağını söylüyor.

Katie Holmes’un Türkiye şubesi

Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda Edvina Özyeğin’e rastladım. Kısa kestirdiği saçları, iri güneş gözlüğü ve giyim tarzıyla, Tom Cruise’un eşi Katie Holmes’u çağrıştırdı bana... Bu benzerlik sadece benim gözüme çarpmamış olacak ki, bulunduğumuz yerdeki hemen herkes dikkatli bakışlarla süzüyordu onu... Bu arada duyduğuma göre Edvina Hanım için dostları da "Katie Holmes’un Türkiye şubesi" diyormuş. Yakında Edvina Hanım’ın kocası Murat Özyeğin için de "Tom Cruise’a benziyor" söylentileri çıkarsa şaşırmam.

Yalısını su bastı

Geçtiğimiz hafta İstanbul’u etkisi altına alan yağışlardan Jale Yılmabaşar kötü etkilenmiş. Ünlü seramik sanatçısının Beylerbeyi’ndeki yalısının alt katını su basmış. O kattaki halıların ve yerdeki birkaç dekoratif objenin zarar görmesine çok üzülen Jale Hanım’ın sıkıntısı bununla da kalmamış. Su baskını şokunun hemen ardından grip olup yatağa düşen Yılmabaşar, dostlarına "Aksilikler geldi mi peşi sıra geliyor" diye dert yanıyormuş.

Görevlinin üstüne uçtu

Pelin Kaynar, önceki gece Cahide Cabaret’de doğum gününü kutladı. Eşi Varol Kaynar’ın yanı sıra aile dostları Sabi Totah da bu mutlu gününde Pelin Hanım’ın yanındaydı. Pelin Hanım pastanın mumlarını üflerken de kulüp görevlilerinden biri bu özel anı görüntülemek istedi. İşte o anda olan oldu, Sabi Totah oturduğu yerden fırladı. "Fotoğraf çekilmesini istemiyoruz" diyerek görevlinin üstüne atlayan Totah’ın bu ilginç çıkışına kimse bir anlam veremedi.
Yazarın Tüm Yazıları