Dilek Hanif boşandı

Dilek Hanif’in 22 yıllık eşi Mehmet Bey’ten üç ay önce resmen boşandığı ortaya çıktı.

Uzun süre gelişmeyi basından gizleyen ünlü modacı, İsviçre’de okuyan kızları Dilan ile Hande’nin bu durumdan fazla etkilenmemesi için ayrılık konusuyla gündeme gelmek istemediğini söylüyor. Boşanma nedenini de aralarındaki aşkın bitmesi olarak gösteren Hanif, eşiyle yollarını ayırdıktan sonra Vaniköy sırtlarındaki villasından Caddebostan’da bir daireye taşındı. Mehmet Hanif, villada tek başına kalıyor artık...

Caddedeki İtalya

Anadolu Yakası, yeni bir mekana daha kavuştu. Nilüfer-Yalçın Nacar çiftinin işletmeciliğinde geçtiğimiz hafta açılan Bağdat Caddesi’ndeki Via Veneto’nun mimarisi Erol Kataş imzalı... Her gün saat 12.00-23.00 arası açık olan ve İtalyan mutfağından örnekler Via Veneto’da şefin özellikle tavsiye ettikleri sebzeli İtalyan böreği, levrek ve somon carpaccio, mantarlı pesto... İşadamı Sedat Aloğlu ise tercihi genellikle deniz mahsullü pizzadan yana kullanıyor.

Genç patron

Eduplus Eğitim Danışmanlık’ın düzenlediği ‘2. Liderlik Zirvesi’ Maslak Princess Hotel’de gerçekleşti. Liderler zirvesine Ömer Sabancı, Zeynel Abidin Erdem, Ümit Boyner ve Alican Ulusoy da konuşmacı olarak katıldı. En genç konuşmacı unvanıyla ‘Liderlik ve Aile Şirketlerinde Liderlik’ konusunu işleyen Alican Ulusoy, yaklaşık 500 izleyici tarafından ilgiyle dinlendi. Özel hayatı yerine iş hayatıyla basında yer almayı tercih eden Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Üyesi Alican Ulusoy, o gün gelecek vaat eden isimlerden olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Thai sponsorları

The Ritz Carlton Otel’de geçtiğimiz hafta Thai Yemek Festivali başladı. Sponsor firma İdeal Tarım Şirketi’nin genel müdürü Zeki Birincioğlu, bu tür yemek haftalarına katkıda bulunmanın kendilerini memnun ettiğini, Türkiye’ye egzotik meyve ve sebzeleri getiren (mango, papaya, avokado, ananas, zencefil) ve ayrıca Türkiye’de kivi üretimini destekleyen firma olmaktan da gurur duyduklarını belirtiyor.

Kurdelayı Alaton kesti

İstanbul’un en yaygın tatlıcı zincirlerinden olan Tatlıcı Tombak, 25. şubesini Moda’da açtı. Leyla Alaton ve eşi Mehmet Günyeli’nin yanı sıra Lale Belkıs ile Yalçın Otağ gibi sanat dünyasının tanınmış simalarının da katıldığı açılış töreninde, kurdelayı kesme görevi Leyla Alaton’a verildi. Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel tatlılarımızı yaşatmak amacıyla hareket eden ve ürün yelpazesini sürekli genişleten Tatlıcı Tombak’ın yönetim kurulu başkanı Nedim Saban, hedefinin tüm Türkiye’ye yayılmak olduğunu söyledi.

Tanıtımın tam zamanı

Yaz geldi geliyor, mevsimin ilk uzun tatili 19 Mayıs için de programlar süratle yapılıyor. Hillside Su’da şimdiden yerler dolmaya başladı. Dünyaca ünlü Dice Kayek markasının yaratıcıları Ayşe-Ece Ege kardeşler de yeni markaları Machka’yı bu tatil sırasında Lounge’ta farklı bir sunumla tanıtmaya karar verdi. Bu sunum sonrası ise eğlence 9,5 Hafta suitinde Salih Saka’nın müzikleriyle renklenen partiyle devam edecek. Cemiyet hayatının ünlü simalarının, bu programı kaçırmamak için rezervasyonları günler öncesinden yaptırdıkları konuşuluyor.

Modacı olacak

İzmirli Ösen ailesinin kızı Büşra Ösen, İngiltere ve Fransa’da sürdürdüğü eğitimini tamamlayıp sonunda Türkiye’ye döndü. Babası Tonguç Bey’i ikna edip İstanbul’a yerleşme kararı alan Ösen, işadamı babasının izinden gitmek yerine de moda dünyasına göz dikti. Tasarımlarıyla dikkat çeken ve son olarak Arzu Kaprol defilesinde kendini gösteren Büşra Hanım için ustalar ‘Gelecek vaat ediyor’ diyorlar.
Yazarın Tüm Yazıları