Deride kadın eli

İş dünyasının kadın patronlarından Ruken Mızraklı, 6 ay önce yapılan seçimin ardından Türkiye Deri Vakfı’nın (TURDEV) Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğuna oturmuştu.

Haberin Devamı

İlk iş olarak artık bir marka haline gelen İstanbul Deri Fuarı’nda bu yıl tasarımla sanatı buluşturmak için kolları sıvayan Mızraklı, “Art Meets Leather” adlı bir projeye imza attı. Yarın Beylikdüzü TÜYAP’ta başlayacak İDF 2013’te (İstanbul Deri Fuarı 2013), ‘Unlimited Leather’ temasıyla hazırlanan Fashion Show’da, Siren Ertan’ın Adamo için hazırladığı ‘Adamo by Siren Ertan’ adlı koleksiyon sergilenecek. IDF 2013 bünyesinde 22 Kasım’da yapılacak “Deri+Yaratıcılık=Lüks” adlı panelde ise Leyla Alaton moderatörlük yapacak.

Lolita Asil’in “Evrensel” deri tablosu, Suzy Hug Levy’nin “Derilim” deri tablo-heykelleri ve heykeltıraş Yücel Kale’nin deriden heykeli “Flora”, 21-23 Kasım tarihlerinde İDF 2013’te yer alacak.

‘Bebeklerin Mutlu Saati’

Bebek bezi markası Molfix, bebekler için çok önemli olan sıvı tüketimine dikkat çekmek için ünlü annelerden bebek içeceği tarifleri alarak bunları ‘Bebeklerin Mutlu Saati’ adlı kitapta topladı. Ayşegül Toplusoy, Begüm Şen, Fatoş Sarıgül’ün de aralarında olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü annelerinin tariflerinin yer aldığı kitap Levent’teki Party Kids’te tanıtılırken, elde edilecek gelir, Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği’ne bağışlanacak.

Haberin Devamı

Türkçe hoş geldin

Herve Margo’nun ardından Fransa İstanbul Başkonsolosluğu görevine getirilen Muriel Domenach, Fransız Sarayı’nda düzenlenen resepsiyonda Türk iş ve sanat dünyasının ünlü isimleriyle tanıştı. Fransa Büyükelçisi Laurent Bili’nin de katıldığı resepsiyonda Muriel Domenach’ın Türkçe olarak yaptığı tanışma konuşması büyük alkış aldı. Türkçesi oldukça iyi olan başkonsolosun eşi Olivier Bouquet de eşinin ardından şiir okudu.

Rüzgar gibi geçti

İstanbul gecelerine kazandırdığı birçok yeme içme ve eğlence adresleri ile adından söz ettiren Göksel Sunter, 2010 yılında Hande Zaman ile evlenmişti. Geçtiğimiz yıl çocuklarını kucaklarına alan çift 1 yaşına giren oğulları Rüzgar için özel bir kutlama düzenledi. Göksel Sunter’in sahibi olduğu Ortaköy’deki Bomonti Brasserie’de yapılan kutlamaya iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri çocuklarıyla birlikte katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları