Clooney hayranları buluştu

George Clooney’nin hem yönettiği hem de başrol oynadığı “The Ides of March” filminin özel gösterimi Kanyon ve Tempo işbirliğiyle Kanyon Cinebonus Sinemaları’nda yapıldı.

Haberin Devamı

Başrollerini Ryan Gosling, George Clooney, Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti, Evan Rachel Wood ve Marisa Tomei’nin paylaştığı filmin bu özel gösterimine birçok ünlü isim katıldı.

Ayaküstü sohbet

Sinan Çetin, geçtiğimiz akşam Asmalımescit’de bir barda cam kenarında sohbet ederken görüntülendi. Ünlü yönetmen, bu fotoğraf çekilmeden 2 saat önce de aynı kadınla aynı barın içindeydi. Flaşlar patlar patlamaz Çetin ve yanındaki kadın içeri kaçtı.

Şarkıcı model ile eğlence

Seal, Lionel Richie, The Weather Girls ve DJ Bobo gibi isimlerle sahne alan dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu-şarkıcı Jimmie Wilson, Türkiye’ye geliyor. Tommy Hilfiger ve Ralph Lauren gibi dünyaca ünlü markalara modellik de yapan Wilson, bu gece Levent Penso’nun işlettiği Coco Clementine’de performans sergileyecek. Önder Bekensir ve Verda Penso’nun ev sahipliği yapacağı ‘Between Us’ adlı partide, Number One müzik direktörü Mert Hakan da müzikleriyle geceye renk katacak.

Haberin Devamı

Sağlıklı kalpler için

Çetin Yıldırımakın’ın Onursal Başkanı olduğu Türk Kalp Vakfı’nın geleneksel ‘Güz Balosu’, Point Hotel’de yapıldı. Vakfın üyesi işadamı Sebahattin Somal, 40 kişilik orkestra ile sahne aldığı baloda geçmişten günümüze Türk sanat musikisinin sevilen eserlerini, ‘kalp sağlığına dikkat çekmek için’ seslendirirken, plaketini, Türk Kalp Vakfı Onursal Başkanı Çetin Yıldırımakın ve Türk Kalp Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akşit verdi.

Niye  çekiyorsunuz

Selhan Aloğlu, Asmalımescit’teki Torro adlı mekan çıkışı kız arkadaşlarıyla görüntülendi. Aloğlu, fotoğraflarını çeken gazetecilere “Ne yapıyorsunuz” diyerek tepki gösterdi.

Kışa merhaba

LS Banquet’in işletmeciliğinde faaliyet gösteren Portaxe’da bu akşam, ‘Ice&Fire’ konseptiyle “Kışa Merhaba” partisi yapılacak. Partide, DJ Jean Marc Challe performans sergileyecek.

Yeni dekorasyon

Büyükçekmece Albatros sahilindeki “Antik-İsmet’in Yeri”, dekorasyonunu yeniledi. Hemen her akşam ünlü simaları ağırlayan mekan, artık daha ferah dekorasyonuyla müşterilerini bekliyor.

Yazarın Tüm Yazıları