Cenk'e eldiven vermeyin

Beşiktaş Avrupa' ya veda etti. Lige havlu atan kara kartal Atletico Madrid' e sahasında 3-0 yenilerek elendi.

Haberin Devamı

Onurunla oynayacaksın ve şerefinle yenileceksin. Beşiktaş' ta onurla mücadele eden, ruhunu sahaya yansıtan tek bir oyuncu kalmamış. Maçı sadece pres yaparak bitirdiler. Bir antreman maçın yapıyorlamış gibi sahadalardı. Halbuki bu bir Uefa maçı, bu bir vizyon maçı bu bir en azından onur ve gurur maçıydı. Elenebilirsiniz ama bu kadar kötü oynamaya hakkınız yok. Özellikle de Beşiktaş seyircisini hafife alarak açıklama yapan Carlos' a yazıklar olsun diyorum. Bu adam resmen bizlerle dalga geçiyor. Tüm futbolcuların verdiği mücadeleden dolayı gurur duymuş. Ya birileri bana bu adamın ne içtiğini söylesin veya maç oynanırken Sn. Carlos neredeydi açıklasın. Birazcık haysiyet ve onuru varsa bugün hemen istifa etsin.

Maçın kadrosuna baktığımda bu maçın bizim lehimize gelişeceğini hiç düşünemedim. Orta saha bir tek Fernandes ile olmuyor. Veli' nin haftalardır kötü oyununa birileri dur diyemiyor. Simao sahada ama sadece kadroyu şişiriyor. Sol ayaklı Edu malesef sağ kanatta oynuyor. Vallahi pes. Adamı delirtir bu Carvalhal. Ya Cenk' e ne demeli. Allah korusun bu adam ligde düşmeye veya şampiyonluğa oynayan bir takıma karşı bu golleri yese, hemen akıllara acaba Cenk maçı sattımı gelecek.  Koskoca Beşiktaş' ın kalecisinin yediği gollere bir bakın. Hele ki Falcao' nun attığı gol yenilir yutulur cinsden değildi. Ağzını ayran gibi açmış yukarıda birilerini arıyordu veya ayı seyrediyordu. Bir daha buı adama eldiven vermeyin. Cenk dün akşam bu takıma ihanet etti.

Haberin Devamı

Kongreye gidiyoruz. Aslında bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete. Adaylara bakıyorum da yıllardır hep aynı kişiler. Bugün Yalçın Kardeniz' de adaylıktan çekildiğini açıkladı. Serdar Adalı' da daha öncelerde aday olmayacağını söylemişti. Fikret Orman' nın bu kaçıncı adaylığı ben sayamadım. Bu sefer tek gibi gözüküyor. Ama ben Sn. Orman' ın maddi olarak Beşiktaş' a çok bir şey verebileceğini sanmıyorum. Bizim içerimizde nice güçlü isimler var. Neden aday olmuyorlar anlamış değilim. Beşiktaş' ı kötü hemde çok kötü günler bekliyor. Camia birleşme yapması gerekirken ayrışma içerisinde. Hemen hemen herkes birbirinin eteğinden çeker halde.

Haberin Devamı

En çok seyirciye üzülüyorum. İyi günde ve kötü günde daima takımına destek olan Beşiktaş seyircisinin sokağa çıkmaya yüzü kalmadı. Sabaha kadar değil mezara kadar detek dediler. Aklıma hemen rahmetli Zeki müren' in bir şarkısı geliyor. "Böyle bir kara sevda kara toprakta biter" Allah gecinden versin.

Yüzümüz dün akşam Beşiktaş Milangaz ile güldü. FIBA EuroChallenge Kupasında yarı finale yükselen takımımız bizleri oldukça mutlu etti. Malzemecisinden hocasına kadar emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Helal olsun sizlere.

Bugün Quaresma' nın af edildiği basında yer aldı. Bu adamı madem affedecektiniz neden A. Madrid maçından öncesi  affetmediniz. Aklımı almayan şey ise bu adamı neden affettiniz. Bu adam değilmiydi hocasına tüm takımın önünde küfür eden. Sizin Beşiktaş' lı duruşunuza ne oldu. Sizler eskiden böyle durumlarda asla duyarsız kalamazdınız. Kim ve kimler Quaresma' yı affetiyse onlara da yazıklar olsun.

Yazarın Tüm Yazıları