Çapa Hakkasan’da nüfus cüzdanını bıraktı

Kanyon Alışveriş Merkezi’nin içinde açılan Hakkasan adlı restorana ünlü akını sürüyor.

Geçtiğimiz gün bu mekanda rastladığım tanıdık simalar arasında Şebnem-Celal Çapa, Aytül-Atilla Türkmen, Lüset-Mustafa Taviloğlu ve Dilek-Mustafa Toner çiftleri de vardı. Grup, yemeklerini Hakkasan’ın Ling Ling adı verilen barının da yer aldığı özel salonunda yedi. Yemeğin sonunda gelen yüklü hesabı ise kendi aralarında bölüşerek ödediler. Atilla Türkmen ve Mustafa Toner, kredi kartlarıyla paylarına düşen hesabı kapattı. Ancak yanında hiçbir zaman nakit para taşımayan Celal Bey zor durumda kaldı, çünkü kredi kartını da evde unutmuştu. Çapa, kısa süre düşünüp soruna kendince bir çözüm buldu ve görevliye "Nüfus cüzdanımı size bırakıyorum. Yarın hesabıma düşen parayı gönderir, onu aldırırım" dedi. Böylece yemek masasındaki hesap krizi çözülmüş oldu. Bu arada Toner, Çapa ve Türkmen çiftlerinin yarın sabah Kamboçya ve Vietnam’ı kapsayan bir Uzakdoğu seyahatine çıkacağını da ekleyeyim.

Acı kaybından sonra ilk kez

Yeşilçam Ödülleri Töreni’nin ilki, geçtiğimiz akşam Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlendi. Meltem Cumbul’un sunuculuğunu yaptığı gecede, 9 ana dal ve 2 özel kategori olmak üzere toplam 11 dalda ödül dağıtıldı. Geçtiğimiz ay dedesi Nejat Tuğbay’ı kaybeden Yasemin Kozanoğlu da ödül törenine katılan isimler arasındaydı. Dedesinin vefatından beri ortalarda görünmeyen Kozanoğlu, sade şıklığı ve duru güzelliğiyle dikkat çekti.

Sabancı dönemi başlıyor

Türk Kalp Vakfı’nın geleneksel Kalpten Kalbe konserlerinin bu yılki konuğu Ladies&Gentlemen topluluğu oldu. Atatürk Kültür Merkezi’nde önceki gece gerçekleştirilen konserde, şef Orhan Şallıel yönetimindeki 70 kişilik orkestra, arya, jazz ve popüler müzik örneklerini seslendirdi. Konseri izleyen isimler arasında Semra Özal, 1. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman, Buket-Hayrettin Taşdelen ve emekli general Nejat Müldür de bulunuyordu. Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın, gecede bir konuşma yaptı ve İcra Kurulu Başkanı seçilen Türkan Sabancı’nın desteği ile vakfın yardım atağına kalkacağını belirterek "Türk Kalp Vakfı’nda daha fazla hizmet ve yardım dönemi başlıyor" dedi.

Bu kurs kaçmaz

Aziz Nesin, Yaşar Kemal, Aşık Veysel, Adalet Ağaoğlu gibi önemli isimlerin portrelerine imza atan İsa Çelik, Aralık Derneği’nde fotoğraf dersleri vermeye başladı. Fotoğraf çekmeyi öğrenmek ve fotoğraflarınızı doğru açı, doğru ışık ve duyarlılıkla sanata dönüştürmek istiyorsanız, bu çok özel dersleri kaçırmayın derim. Dersler her cuma 14:00-16:00 saatleri arasında... Bir de hatırlatma yapayım; Aralık Derneği’nde verilen kurslardan elde edilen gelirler, derneğin sayısız çocuğu ve genci sanatla bir araya getirdiği sosyal sorumluluk projelerinde kullanılıyor.

ÇOCUKLARLA DOĞADA BİR GÜN

Parkorman Kids Departmanı’nın anaokulu, ilköğretim ve lise öğrencileri için organize ettiği "Doğada Bir Gün Programı" nisanda start alıyor. 10:00-16:30 arasında yapılan, öğle yemeğini de kapsayan ve her bir öğrencinin 30 YTL karşılığında katılabildiği program, 10 ila 25 kişilik gruplardan oluşuyor. Program, kazı alanı, güneş saati, masal evi, doğa köşesi, basketbol, bahçe satrancı, ağaç evi, sanat evi, outdoor gibi çok çeşitli ve renkli etkinliklerden oluşuyor.

Enerji depolayın

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, SPA dünyasında trendlere öncülük eden Six Senses Spa ile birlikte yenilikçi bir uygulamaya daha imza atıyor. Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan Kurumsal Detoks Programı, bireylere ve kurumlara, kendilerini günümüz rekabet koşullarına ve yönetim modellerine göre yenilemeleri için gerekli platformu yaratacak şekilde özel olarak tasarlandı. Six Senses Spa Direktörü Lisa Manser, Kurumsal Detoks Programı’nın, katılımcıların ihtiyaç duyduğu değerleri kendisine eklemesi, odak noktasını değiştirerek yeni hedefler belirlemesi, tazelenmesi, toksinlerden arınarak yeniden enerji depolaması anlamı taşıdığını söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları