Bu işin sonu evlilik

Önceki gece Sting’in konserini izlemek için Kuruçeşme Arena’daydım...

Haberin Devamı

O kalabalık arasında Ra/images/100/0x0/55ea2500f018fbb8f86debeflph Tezman ile sevgilisi Gamze Dinçkök de vardı. İkilinin mutluluğu ve uyumu görülmeye değerdi... Tilda-Erol Tezman çiftinin oğlu Ralph ile Ayşegül-Ömer Dinçkök çiftinin kızı Gamze, gerçekten birbirine çok yakışıyor. İkiliyi birbirine yakıştıran ve her an bir sürpriz yapıp nikah masasına oturabileceklerini düşünenlerin sayısı ise hayli fazla.

Bu işin sonu evlilik

Ajia’da Bryan Ferry rüzgarı

Aralarında Madonna, Sharon Stone, David Beckham, Gwyneth Paltrow, Johnny Depp, Kate Moss, Mick Jagger ve Jennifer Lopez gibi ünlü isimlerin yer aldığı üyelerine Londra, Los Angeles, New York, Miami, Moskova, Cape Town gibi dünya başkentlerinde yer alan toplam 20 şubesi ile 365 gün 24 saat hizmet veren Quintessentially, İstanbul ofisinin açılışını kutlamak amacıyla bir parti düzenliyor. 21 Haziran akşamı Ajia Hotel’de düzenlenecek olan partinin sürprizi ise dünyaca ünlü sanatçı Bryan Ferry... Ferry, 25 bin üyesi bulunan members only club Quintessentially partisinde sahne alacak.

Samimi pozlar/images/100/0x0/55ea2500f018fbb8f86debf3

Kuruçeşme Arena’da önceki gece konser veren Sting, eğlenmek için Reina’ya gitti. Mekana ünlü şarkıcının geldiğini gören Melissa Eliyeşil de hemen yanına gidip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Bu işin sonu evlilik

Konserin güzelleri

Sting’in Kuruçeşme Arena’da verdiği konser, ünlü isimlerden de büyük ilgi gördü. Esin Maraşlıoğlu, konsere ünü sınırlarımızı aşan içmimar Eren Yorulmazer’le geldi. Maraşlıoğlu’nun kızı Melissa Mızraklı da sevgilisi Umut Elçioğlu ile Arena’daydı. Esin Hanım’ın yırtık jean pantolonu ve göğüs dekolteli bluzu epey dikkat çekti.

Istakozlar Çelebi’den/images/100/0x0/55ea2500f018fbb8f86debf7

Deniz-Haluk Berdan, evliliklerinin 7’nci yıldönümünü bu akşam Kuruçeşme Blackk’te verecekleri davetle kutlayacak. Çift, 100 kişilik davet için çok özel bir de mönü hazırlatmış. Kurye Net’in sahibi olan Haluk Bey, ıstakozu çok sevdiği için Lobster+Plus’ın sahibi Sema Çelebi’ye 100 ıstakoz siparişi vermiş.



Bu işin sonu evlilik
Olaylı boşanma

Rana Elik ile Mehmet Doran boşanıyor. Doran’ın oğlunun velayetini almak için mahkemeye sunduğu dilekçe, duyduğuma göre ikili arasındaki gerilimin dozunu daha da arttırmış. Mehmet Bey, bu dilekçede Elik’in annelik yapamayacağını, kalp hastası olduğunu, evine ve oğluna da yeterince zaman ayırmadığını ileri sürmüş çünkü... Rana Elik, suçlamalara evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra değil gece hayatında yer almak, bakkala bile çıkamaz hale geldiğini söyleyerek karşılık veriyor. İşin aslını öğrenmek istedim ve olayı Reina’da rastladığım Mehmet Doran’a sordum. Ancak yanındaki hanımlardan çekindiğinden olsa gerek, yorum yapmak istemedi.

Göz kamaştıran koleksiyon

Diamond, 2006 yaz koleksiyonunu önceki gün Akmerkez mağazasında tanıttı. Davetliler, Osmanlı motiflerinin hakim olduğu, elmas, pırlanta, mercan, safir ve turkuazın kullanıldığı göz kamaştırıcı koleksiyona hayran kaldı. Naci Şenocaklı tasarımlarının yanı sıra, genç kesime hitap eden Deniz Şenocaklı imzalı "New Line" serisi de büyük ilgi gördü.

Gisele’in terliklerini satacaklar

Brezilyalı top model Gisele Bündchen’in adıyla üretilen ve şu ana kadar dünyada 100 milyon çiftten fazla satılan Ipanema marka plaj terlikleri, Twigy’nin Nişantaşı mağazasında satışa sunuldu. Patron Sinan Öncel, Valikonağı Caddesi’ndeki mağazanın Twigy’nin sıra dışı reklamlarını yansıtacak özellikte tasarlandığını söylüyor. Her 15 günde bir değişecek vitrin cephesinde, Twigy’nin 20 markası sırayla yer alacakmış.

Avrupa’dan önce Türkiye’de

Ferrari’nin merakla beklenen yeni modeli Ferrari 599 GTB Fiorano, Avrupa’dan önce İstanbul’da tanıtıldı. Fer Mas Yönetim Kurulu Başkanı Alfredo Altavilla ve Fer Mas Oto Ticaret A.Ş Genel Müdürü Orhan Ülgür’ün ev sahipliğinde Kuruçeşme Showroom’da gerçekleştirilen tanıtım toplantısında, 599 GTB Fiorano modeli Ferrari tutkunlarından tam not aldı.

Yazarın Tüm Yazıları